SLEMber Plåt….

….fyller år idag! Grattis kära du! Hoppas att du snart blir med på nåt partyparty!!

I lördags var Mr P på mässa i Pannkakslandet med sina kollegor. & nu skulle jag visa en bild från deras gemensamma mässmiddag men jag lyckas just nu inte med det tekniska så jag visar den i nästa inlägg. Hur som helst så hade ju Sofia Hogs sitt mässhäng i lördags också och dit var ju Mr P sugen att åka så klart! Hux flux hade Spanjoren och Oaklime bestämt sig för att fara ner, Oaklime skulle köra, ja passa på att göra ett kors i taket! Spanjoren frågade Mr P om de skulle fara förbi Mrs P och hämta upp hans väst, men han svarade att den hade han faktiskt med sig! Den luringen! Hur som helst så besökte de Sofia och de hade nog trevligt för Spanjoren kom inte hem förrän vid 04-rycket…

Imorgon laddar jag upp bilder från julgransplundringen hos Strul Mcc, så häng med!!

Lämna ett svar