Vi dansade ut julen…

…hos Strul Mcc på Motorgården i Enköping förra lördagen! Om det var drag under galoscherna? Ja vad ska man säga….sover Dolly Parton på rygg? Är Farbror B ständigt hungrig? Bajsar björnar i skogen?

Vi for iväg med bussen vid 15:30-rycket, tyckte det kändes väldigt tidigt men, men…. Först ett pitstop hos Odendisa där det serverades alldeles för starka drycker innan vi for vidare till Destination Unknown. När vi sedan kom till Strul Mcc så tror jag vi var de första gästerna på plats och det har ju aldrig tidigare hänt! Med på bussen var även lilla Nasse, en present till Strul Mcc från Galtholmen. Jag oroade mig för huruvida presenten verkligen skulle överlämnas för Smuts verkade lite för förtjust i Nasse. Men jag såg Nasse på bardisken senare så det gick väl bra trots allt!

Tids nog trampades dansen igång och det var ju en upplevelse i vanlig ordning. Att se alla dessa skäggiga, långhåriga män i skinnväst dansa Små Grodorna….!! Ja det är något som alla människor borde få se en gång i livet!

Kvällen gick i rasande fart och vips var klockan 01 och det var dags att vända hemåt igen. Det var som vanligt ett under att alla kom med på bussen hem! Förra året var det ju någon kul själ som slog i mig att jag skulle ta med mig granen hem till Spanjoren, sagt och gjort, jag skulle ha granjäveln med mig hem. Men jag fick Odendisa-Sören att stå och hålla i den så det liksom verkade som att det var han som skulle ha granen! Hehe….

I år verkade det lugnt på granfronten, den har ju varit med hem till Odendisa och Galtholmen x antal gånger men i år verkade det inte som att någon var sugen på att bängla runt med granen. Någon sa att Spanjoren ju var med på plundringen i år också så då kunde han ju titta på granen hos Strul istället för att få den hemlevererad. Nåväl, när undertecknad och Spanjoren skulle stiga av bussen här i närheten av Southfork så RUSADE busschaufförsJohan och YammaJanson ut ur bussen och fram till ett av de där skåpen under bussen…. Vad lastar de ur?? Granjäveln så klart!! VEM som hade tagit den med i bussen? Busschauffören! Jo, nu har han blivit lika stollig som fyllpjäxorna han kör runt på! Så det var ju bara för oss att knalla hem med granen i år igen!

Så tack busschaufförn, verkligen tack för granen, Spanjoren tycker det är helfestligt att ha Struls utdansade granjävel här ute på uppfarten, verkligen! 😉

 

Lämna ett svar