Middag & Överraskningar!!

I fredags bjöd Galtholmarna in till middag; lasagne, sallad och kylda drycker. Maten var så klart hemlagad, som alltid när det är Galtgubbarna som bjuder! De är ena jäkla mästerkockar de där gubbarna, alltså på riktigt, det är inte fruarna som står där i köket utklädda till sina män utan de är verkligen gubbsen på riktigt! & de imponerar varje gång!
De som var på plats var några vänner från Explorers Mc i Wörå och så stollarna från Odendisa Mc så klart! Plötsligt steg Mark från Brotherhood Mc i Antwerpen in i lokalen också! Han hade tagit sig en liten biltur från Belgien helt enkelt!

Lite senare såg Roadcaptain till att få allas uppmärksamet för då var det dags för överraskningar! Inge-Glid och Lill-Hampus kallades fram och de fick sina efterlängtade märken och kunde från och med då se sig själva som fullvärdiga medlemmar i Galtholmen Mc! Grattis gubbs! Men inte nog med det, Häng-Björken kallades också fram och fick en mycket speciell supportertröja och från den stunden blev han officiell hängis i klubben! En Häng-Björk som hängis helt enkelt! Välkommen!
Här nedan ser ni ett mycket suddigt bevis på deras nya statusar. Det beror inte på fotografen att bilden är suddig utan förmodligen har nån jävel varit fram och slickat på mobilens lins…. Bättre bilder kommer inom kort från den riktiga kameran…

Vi hörs av imorgon om fortsättningen på helgen….
Tjing.

Lämna ett svar