Woodstock-kryssning…

…var ju Mr P tvungen att åka på, för han gör ju INGEN-JÄVLA-TING någonsin, han åker ju aldrig på något så det var liksom givet att han skulle åka när Woodstock-kryssningen kom på tal. Med på kryssningen fanns massor av bikers från när och fjärran så det verkade mer vara en bikers-kryssning kan jag tycka.

Hur som helst, Mr P, MästerMekanikern, ORD-ström och Josa for iväg med frugorna i fredags….och ni kan ju bara tänka er hur det gick…. Bland annat låste Mr P in Mrs P i hytten då hon gick bananas i taxfreeshopen, men när han rannsakade sig själv så insåg han att han också hade spenderarbyxorna på sig så då släppte han ut henne igen!

Legender på båten! Bobby Hydet Mc, ORD-ström och Chippen, Hydetveteranerna.
Fler legender. Mr P, är ju inte annat än en levande, alldeles stollig legend. & så Suss, en kvinnlig legend!
Det här var väl lördag och båten hade vänt hemåt pannkakslandet igen. Klart man lär ha en ”lääsk” sa ORDström.
På väg hem till Dalom och ett pitstop hos Odendisa kändes som självklart!

Som om inte kryssningen vore nog så stack Mr P & kollade på Di Leva efter hemkomsten. Mannen med den oändliga orken liksom…

Igår i regnet var undertecknad på väg hem från (det stora) centrum här i staden till Southfork. & vad ser man i vår enorma rondell, jo Farbror B är ute och glider på två hjul. 23 november, i spöregn. Varför inte liksom?

Lämna ett svar