Kolla in kvällens start-11…

…jag ska förklara….i skrivande stund är det här järngänget i Rumänien på något slags sportevenemang…..vet inte riktigt vad det kallas för men det är i alla fall ett gäng män som springer fram och tillbaka på en gräsplätt och jagar en boll, råkar de komma åt varandra, eller de behöver inte ens nudda varandra förresten, men då kastar de sig ner på marken, rullar 14 varv och skriker av påhittade låtsassmärtor, allt för att få fienden i dålig dager och för att få fördelar i den där leken….

Hur som helst så är de där filurerna på bilden ovan på plats bland 55.000 andra stollar för att se på de där männen som rusar fram och tillbaka som dårar…. De åkte i onsdags och matchen var inte förrän nu ikväll (varför åker man flera dagar i förväg liksom?!) Hur som helst så har det nog varit Rock n´Roll för dessa herrar, ni ser ju själva vilka de är: Mr P, MästerMekanikern och ex-Galtarna Riccardo och Nilsson-Karlsson Pyssling. DEAR LORD!

Deras plan går hem 07:00 imorgon bitti….någon som vill sätta pengar på om alla fyra är med på flygmaskinen hem….?

Lämna ett svar