Hydet Hillclimb 2019….

….vill jag tipsa er om!

För 26:e året i rad arrangerar Hydet Mc Stockholm en hillclimbtävling. Normalt hålls tävlingen första helgen i augusti men då Hydet Mc fyller 50 år i år och håller jubileumet den helgen så flyttas således hillclimbtävlingen till kommande helg.

Om ni har möjligthet, åk och kolla!! Det kan vara så att det är sista gången Hydet Mc arrangerar detta då det pratas om att de kommer bli av med Botkyrkabacken, detta på grund av att kommunen ska bygga något där…

Det är ett gäng Galtar och lite annat folk som kommer åka härifrån klockan 09:00 på lördag och göra en dagstur ner och kolla på tävlingen, kanske åka ut till klubben och säga morsning korsning och sedan vända nosen mot Dalom igen. Samling vid Shell Avesta, 09:00!

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar