Jag viskar underbart….

…mellan hägg och syren….sjunger Lundell och jag är beredd att hålla med honom!! Man måste bara älskar den här tiden på året!

Härom morgonen var jag uppe med MiniMe vid 04-rycket, solen gick upp och fåglarna kvittrade i kör. Jäklar i min låda vad jag kände längtan efter att sova i militärtält, kanske när det kommer ett stilla sommarregn och man kan ligga och skratta sig fördärvad med galenpannekamraterna tills det torkar upp igen och man kan studsa vidare i natten med bikervänner från när och fjärran! Det är sååå mysigt att bo i militärtält! Jag menar, det tycker väl varenda människa, biker eller ej! Jaså inte det…?

Förrförra helgen firade Dented Chrome 5-årsjubileum och ett gäng Galtar for så klart dit och gratulerade! Förra helgen hade Tramps Mc Dala-Floda fest, det är för mig oklart om det var någon Galt där eller ej men jag har sett lite foton på nätet & jag kan säga att jag hade velat va där, det kryllade nämligen av mysprickar!

Hmm…jag har lite mer att skriva om men MiniMe är just nu minst sagt missnöjd, dyker in här igen ikväll eller imorrn! Tjing!

Lämna ett svar