Sillskiva…

I lördags gick årets Sillskiva av stapeln, ni vet den där tillställningen i november då man åker till Odendisa Mc, äter sill och dricker snaps, massor av snaps… Jag menar, det är väl helt normalt med en sillskiva?! Liksom inte att man firar midsommar med sill och snaps utan man har helt enkelt en Sillskiva. Det har väl alla tänker jag?!

Vet inte riktigt hur Galtgubbarna hade planerat men de körde lite Hydet-style….i alla fall på hemvägen. Det vill säga, de åkte hem i x antal olika omgångar. Historien förtäljer inte heller hur de hanterade all den där snapsen som jag antar flödade i vanlig ordning då kemiske Ali-bröderna a.k.a Odendisa-gubbarna ivrigt fyller på med… Inga bildbevis har heller spridits i sociala medier, det enda jag hittade var detta:

Det är ju ett sånt väldigt hemlighetsmakeri runt dessa stenhårda bikkers ni vet!! Var jag ironisk nu eller hur var det…?

Ha en fin vecka så hörs vi snart!

Lämna ett svar