Regn Östersund – Avesta….

….hur kul är det?? Visst, det regnar aldrig på en biker, men nån jävla måtta får det ju lov att vara kan jag tycka… Det var alltså några medlemmar från Rubbish Mc som kom från Trondheim i torsdags och körde i regn från Östersund och ända hit…..burr kan man ju säga…

Trots detta så var de strålande glada över att komma till Galtholmen igen!

Emil & Alfred var glada att ses igen, så klart! Det är några morgnar man hört: Det är du och jag Alfred……ja det är du och jag Emil….. =)
Roger behövde skruva lite innan färden fortsatte.
Jajjemän, Allan var med!! Vad sa ni nu då????
Gisle den alltid leende gutten! Som till sist återvände som medlem i Rubbish Mc! Bra beslut!

På fredagen for norrmännen vidare till Twin Club Mc i Norrtälje där årets upplaga av Custom Bike Show genomförs i helgen och dessutom firar Twin Club 50 år också! Några Galtar for också dit under fredagen, men varför åka i samlad trupp när man kan åka i mindre grupper….haha….allt är som vanligt!

Lämna ett svar