Framme på SR 2019…

Gubbsen kom fram till Super Rally 2019 i Himos, Finland idag! För att ta sig dit tog de sig en partynatt hos Twin Club i Norrtälje, vidare till Åland, sen båtar via några småöar. Slutligen anlände de fastlandet i Finland och inatt sov de i Tammerfors, idag på eftermiddagen installerade de sig på SR! Gubbsen öser på!! Idag mötte även Mumin upp…så nu går det bara utför! 😉

Hela ligan!
Ett kanonfoto på Mr P! Trots att Onkel hade ojämt antal rackare i fingrarna så lyckades han ta ett superfoto!! Men är objektet så här snyggt så kan väl vem som helst fota! =)
Härom natten spenderades mitt ute i skogen, bara gubbsen, Mr P ringde & berättade att de hade så där helt hysteriskt skojigt!! Det tvivlar jag inte alls på, med dessa människor har man tokroligt var man än är!!

Lämna ett svar