Mera mat…

…var det dags för igår fredag! Det bjöds på en delikat chili som gubbsen kokat ihop! Det kom även finbesök i form av två belgare och några Odendisor! Vi har det så bra i goda vänners lag och äta bör man annars dör man! =)

Ser ni vad nyfriserad och fin BolibompaTommy är! Nu passar det liksom inte att kalla honom för Trollet längre!
Mr P visade stolt upp sitt ”barnbarn” för våra belgiska vänner!
Det var många frugor på plats! Kul!
Det här var väl det bordet som åt mest mat, jag menar Farbror Brask och MästerMekanikern satt vid det bordet…. 😉
Frugor var det ja!
Snacka om att ha det bra! En som matar och en som torkar truten!
Lite mys i pojkrummet efter middagen!
Farbror B hade under matlagningen konstaterat att 18 dl vatten är……just 18 dl vatten!! Hahaha!!

I skrivande stund har kamraterna gjort ett pitstop hos Odendisa för att sedan rulla vidare till Julgransplundringen hos Strul Mcc. Dansskorna är på, tomteluvorna sätts på vid entrén och sen är det bara att köra all in! Ha en lajbans kväll allesammans, känns aningen märkligt att inte vara med….i år räknar jag med att vi slipper få hem den utdansade granjäveln på gården i alla fall! Alltid något gott med att inte vara med! =)

Lämna ett svar