Har ni irriterat er över den totala tystnaden…..

….här på sidan?? Det har jag. Men tro inte att jag suttit här å pillat navelludd utan att göra någon-jävla-ting! Har under cirka en vecka ägnat x antal timmar åt att försöka ta mig in på adminsidan…..nervsammanbrotten har avlöst varandra här på Southfork & så plötsligt alldeles nyss kom jag in….via mobilen. Så nu sitter jag här å skriver via mobilen….det första jag funderar över är hur massor av människor sköter ALLT via mobilen….det tar ju för fan en evighet att skriva en text med enbart höger tumme!!!

Nog med gnäll nu! Förrförra helgen gick i alla fallårets halloweenfest av stapeln på klubben! Å vi hade lattjo så klart! Den som uppskattade just lördagen den 3 november 2018 allra mest var nig den här mannen:

Jag lyckas inte ens vända på bilden i adminprogrammet, i ajjfåååånen med höger tumme….. Suck.

Men grattis hur som helst HängBjörken! & välkommen till nästa steg! 👍🏻

Lämna ett svar