Bockens Twinclub Gävle…

….kom på besök förra fredagen! De skulle till Strängnäs på bikeshow på lördagen men ringde Roadcaptain och frågade om de inte kunde få komma på ett litet besök fredag-lördag & självklart fick de det! Till saken hör att Galtholmen och Bockens umgicks en del förr i tiden men sen kan det ju bli så att vägar skiljs åt, medlemmar fortsätter med något annat i livet. Hur som helst så är det kul som fan att kontakten återupptagits!!

Den här gode mannen Lasse, var förr i tiden med i Underground Mc i Hedemora och på den tiden hade han även en fjälla i Avesta. Lasse efterfrågade bland andra Kent & Cribba Wetterskog, Ybban, Jocke Mellström!

Roadcaptain hade självklart kockat! & kvällen till ära fick det bli en klassisk garagefest då övervåningen var uthyrd. Men en garagefest går inte av för hackor, just like the good old days!!

& precis som sig bör så var det en cykel som behövde fixas lite, så det var bara för gubbsen att rulla ned den i garaget och sedan skruvades det ett slag medan de andra stod runt omkring med en kall! Precis som det ska vara på en garagefest!

Jodå, MästerMekanikern kände igen Lasse, han behövde bara titta på honom en liten stund först! 🙂

Bikers är alltid hungriga, alltid! Sen har vi ju MästerMekanikern och Farbror B så klart, men de spelar som bekant i en helt annan matdivision!

Tack Bockens Twinclub för besöket!! Nu kommer det garanterat inte att dröja år och evigheter innan vi besöker varandra igen!

Ett till inlägg kommer snaaaaart……det är mycket att berätta nu! 😉

Lämna ett svar