Hydet Hillclimb 2018

Förra helgen var vi till Hydet Mc på deras Hillclimb & Party! En tradition är ju en tradition ni vet! Dessutom var det 25-årsjubileum för själva hillclimbtävlingen i år! 25 years liksom och alla förare har överlevt denna galenskap!


Samling på Southfork innan avfärd.


Svårt att se på den här bilden men jag kan tala om att Roadcaptain såg lite moloken ut….. Varför? Jo för han hade ingen möjlighet att följa med till Hydet utan han tog bara rygg på oss ut till RV70 och sedan vände han hemåt igen… Han sa dock att han ska ta igen det med råge på Sofia Hogs 50-årsfest nästa helg…. Oh no….då kan vi räkna med att han kommer börja toknysa så där och då vet vi att det är fara å färde…..och sedan kommer han bli så där fyllsjuk som bara han (och jag) kan bli! Men, men, ibland kan det va värt det!! Tror jag…

Time to go….

Lördag i Botkyrkabacken, foto taget från MITT fototorn!! Jo det är säkert, det är MITT, MITT, MITT! Hydet-Danne fixade det åt mig för några år sedan! Kul också i år när Janne Ramsel i crew:et sa åt någon som var på väg att klättra upp i tornet att han måste fråga mig först!! Moahahaha!!! =)

Lördag, sen eftermiddag och ett gäng gubbar satt och filurade utanför 10:an! Fina, fina 10:an! Jag har fått äran att åka på resa i 10:an och jag kan säga att mysigt är en underdrift! Jag skulle vilja ha en egen 10:a!

Enligt traditionen så åt vi på Buenevento och därifrån är det ju alltid lite knixigt att fixa skjuts till klubben. Det löste sig även denna gång och Bolibompa-Tommy erbjöd Lill-Hampus att sitta i hans knä. Vadå, får man inte sitta två i samma säte?! Men de spände ju i alla fall fast sig med säkerhetsbälte!

Lite soft häng innan dansskorna åkte på för kvällen!

Jag kan även berätta att BolibompaTommy ringde hem till Trötters fruga, det kan vara så att Trötter trissade på lite men hur som helst så ringde han och här följer det BolibompaTommy sa till henne:
”Har du lekt något med Smurfan då? Va? Jo men det är klart du ska leka med Smurfan när du är ensam hemma…. Men vet du, jag har ju en Gargamel och han brukar jag leka med!”
Alltså allvarligt! Smurfan & Gargamel?!? Jösses!

Vi hade en kanonhelg hos Hydet som vanligt och som vanligt så kom inte Trötter och BolibompaTommy överens med blåsen när det var dags att åka hem till Dalom. Men som sagt, en tradition är ju en tradition, och det verkar i alla fall Trötter ta fasta på!

Det kommer mer foton från helgen så småningom! Lovar.

Lämna ett svar