Hillclimb för fasiken!!

Hej i stekhettan! Vågar man skriva att det är för varmt att åka hoj till och med?! Den här värmen känns helt galen enligt undertecknad…..men hur som helst så var det inte det jag skulle tipsa om utan…

…HILLCLIMB for faen!!
Vill ni se nåt fränt så kan ni imorgon ta en tur till Gumsekullen i Kvissleby utanför Sundsvall;

Snyggt foto va?! 😉

Om inte annat så får ni bara inte missa nästa helgs hillclimb i Botkyrkabacken Stockholm. Det är 25:e året på raken som Hydet Mc anordnar tävlingen! & passa på att besöka tävlingen i år för det är inte säkert att det blir någon tävling nästa år….
Har ni förresten någon hojpa som kriterierna passar på så kan ni ju vara med och köra också! Det första kriteriet ni kan kolla av om ni har är att piloten ska vara skvatt galen och en del av självbevarelsedriften är då borta sedan födseln…. =)

MISSA INTE!!

Lämna ett svar