Det svängde….

….i Svängboäng minsann!
En vecka har gått sedan vi packade ihop efter en fin helg i Svedboäng, eller visst passar platsen bättre att heta Svängboäng!? 🙂 Det var en härlig helg i goda vänners lag, precis som alltid!

Förra året vill jag minnas att det var rekord i deltagarantal på Poker Runnet och vet ni vad?! I år slogs deltagarantalet i taket igen! Det var 257 stycken från när och fjärran som körde runnet! Hur coolt är inte det?! Solen värmde och temperaturen låg runt 30-strecket, det var minst sagt stekhett. Men sen kom det någon skur och Tor smällde och dånade lite från himlavalvet, när skuren kom över oss som befann oss på Bennys Kontroll i Näs så regnade det vågrätt, helt galet. Men det var ingen som drabbades av förfrusna kroppsdelar för så fort regnet drog förbi så var det stekhett igen!

Det kommer några foton från helgen snart men jag visar de här så länge. Tommen och Lena fick lägga in madrassen i tältet innan de kunde pumpa upp den för genom tältdörren gick den inte in uppumpad. När de väl lyckats med det så fick de själva inte plats i tältet… Så inte vet jag om tältet var för litet eller om madrassen var för stor! Det var bara för dem att åka på shoppingtur! *skrattar högt för mig själv*

Tack alla ni som förgyllde helgen i Svängboäng! =)

Lämna ett svar