”Jag ska bara…” hojtade Alfons Å…

….inte bara en gång, utan flera! =)
Men vi tar det från början:
Jag berättade ju härom dagen att det finns en facebook-grupp som heter ”Vi som åker hoj i Avesta” och igår hade det arrangerats en liten tur till

…i Enköping. Vi skulle åka från Dalahästen klockan 17:00 och 16:59 fräste Alfons Å in på macken och hojtade ”Jag ska bara tanka dunken!” Jo vi fattar, några extra liter soppa är bra att ha med sig när man åker chopper med liten tank! Efter detta for vi så iväg på småvägar via Västerås till Enköping. Nu är ju inte jag speciellt imponerad av bilar men det var ett fint hak, vi tog en kopp fika och snicksnackade lite. Här kommer några bilder:Jag tror HängBjörken funderade över om det skulle kunna komma ett par droppar ur den där lilla molntussen han såg!
Sen var det dags att fara hemåt igen och vi kom nästan ända till Sala innan…

…Alfons Å´s chopper stannade och han hojtade ”Jag ska bara kolla lite här under sadeln…”
Medan han kollade lite så passade jag på att ta något foto

…bland annat på världens coolaste Mr Chopper-P!

Det är ju rätt gemytligt att stå så här efter vägkanten medan någon skruvar lite, men det händer ju inte så ofta nu för tiden….annat var det på RaggarKungens tid, då kunde man få stanna någonstans & sitta lite vid vägkanten, han svor, kickade och svettades men det slutade med att ett par bröder fick hjälpa honom att springa igång choppern!

”Nu har jag bytt en säkring” hojtade Alfons Å och sedan…

…hoppade choppran igång och vi kunde rulla vidare….
…i alla fall i sisådär 500 meter innan det var dags igen….

…av med sadeln igen och Alfons hojtade snart…

”Jag ska bara tejpa lite eltejp här så blir det bra!”

& bra blev det och vi for hem!
Det var en mycket trevlig kvällstur och det här påhittet med ”Vi som åker hoj i Avesta” är ett jävla bra påhitt! När man ska ut på tur och vill ha lite sällskap så är det bara att skriva ett par rader på sidan, då kan man få med sig på välkända och okända bikers!

Nåväl, idag är det torsdag och imorgon drar det igång! Årets helg i Svedboäng, eller Svängboäng om man så vill! 😉 Vi ses väl där?!

Lämna ett svar