Lördag på Europatouren…

Fredagnatten fortsatte med partyparty så klart!

Jag har dock glömt att berätta att några Galtar ramlade in lite senare; YammaJansson, Elaka A, LOBban, BolibompaTommy, Trötter och Smuts åkte flygmaskin ner. Stoneman med fruga kom ner på två hjul under fredagen, i sällskap hade de Sören & Elle, Ralf & Tuija! Sorry om jag glömt någon nu….

…Mr P ringde redan klockan 10:00 på lördagen och då var det full fart på Galtholmen Partyanimals. Just då höll jag bara på att bryta ihop…..jag ville ju så gärna vara där…!! Att vakna upp någonstans med Galtholmen Partyanimals och ha en hel partydag med dem….tja…jag kan inte komma på något som är skojigare än det faktiskt!! De är så totalt galna så ord kan inte beskriva det, maken till orddiarré går inte att finna någon annanstans! Ni som upplevt detta vet precis vad jag talar om!

Hur som helst, Mr P informerade mig om att de hade fixat mammabyxor med stretchkedja till Pål Rubbish Mc för de tyckte att han hade blivit lite tjock. Nästa informationspunkt handlade om att Mr P & LOBban håller på att starta företag tillsammans och när Coop Forum stänger igen här i höst så ska de öppna sin firma där. Mr P ville dock inte avslöja exakt vad de skulle arbeta med i firman, men han uppmanade alla att köpa aktier i nya butiken som han under samtalet kallade ”FF” = Fina Fisken.
Förutom det så meddelade han att de kanske skulle anlända Dalom en dag senare för MästerMekanikern hade fått punktering, och under samtalet såg Mr P hur luften pyste ur ur MM´s bakdäck också så nu hade han ju dubbelpunka. & innan samtalet var över hade både han själv och RaggarNallen fått dubbelpunka så de skulle nog inte kunna komma hem förrän framåt torsdag…


Hur mysigt är det här då?! VA VA VA?!

När Mr P ringde senare efter mörkrets inbrott så sa han sig vara ute i den belgiska djungeln…..hmm….djungel i Belgien…?? Har de ens skog där…??
Nåväl, de hade fått nys om att Mr P ska besöka den filippinska djungeln med Kent W och kamraterna tyckte således att Mr P kunde börja öva genom att vara i den belgiska djungeln….

Jaja, skulle han vimsa bort sig i den där belgiska djungeln som han talade om så tror jag nog att Gringos har några sökhundar som letar upp honom illa kvickt! =)

Lämna ett svar