På rull igen…

Så var det dags för gubbsen att rulla ner i Europa igen! För till helgen firar ju Gringos Mc i Belgien 30 år on the road!
Roadcaptain, Mr P, Farbror B, Alfons Å, Inge Glid, RaggarNallen, Den Galne Tysken och MästerMekanikern rullade iväg igår förmiddag på självaste Nationaldagen. Innan de for surrade vi lite om vilka de ska möta upp efter vägen och de kommer möta upp Rubbish Mc som kommer med båt från Oslo och även Pida och Da Flower som åkte lite tidigare. De är 7-8 stycken Rubbish:ar som kommer och jag kan föreställa mig sjöslaget som kommer inträffa….hujeda mig. Roadcaptain och Mr P talade om att det ju kan tänkas att Tommen har blivit alldeles för smal men det skulle då ordna sig för då skulle Mr P se till att han fick flytande marsipan intravenöst! Hur svårt kan det va liksom!?

Det var många som ville vinka av dem inför denna Europaturné!

Så där ja, då var alla färdigpackade och det var dags att dra. Men vänta nu, var i hela fridens namn var Alfons Å nu då?? Jaha jaså han skulle BARA sticka hem å hämta långkallingar!? Han ska bara och han ska bara, otippat! Mr P kallade honom för Lill-Cribba och den han syftade på var så klart legenden Cribba Wetterskog, när det begav sig hade även han en förmåga att gå och duscha eller nåt när alla stod startklara!

Nåväl, de rullade iväg från Dalom och det såg ut så här:

Det där ljudet, synen….!!!!
Men kör ordentligt gubbs!

Första facebookrapporten kom från en snabbfika i Mariestad:

Nästa från hamnen i väntan på färjan där MästerMekanikern tydligen passade på att trimma lite, eller nåt…:

Lite senare ringde Mr P och meddelade att de var ombord på färjan och att de hade fått knäppa varsin kall.
Resan ner till Götelaborg hade gått galant, inga haverier eller nåt trots att de är fyra choppergubbar i kortegen! Nu får vi hoppas att resten av resan går lika galant!
Men det var sagt att de skulle dricka EN bärs var på färjan och jag har precis för mig att flera av dem är jävligt bra på matematik men inte vet jag hur det blev nu då, för mig veterligen så är ju inte 1+7= EN….. Mr P sa att han skulle gå och låsa in sig i hytten så att det skulle bli lugnt för honom…. Näe jag tror inte på Rödluvan heller…. 😉

Jag ser med spänning fram emot nästa rapport!

 

Lämna ett svar