På tur till Dented Chrome Mc…

I lördags var det samling vid pumpen innan avfärd mot Borlänge. Många Galtar hade åtagande hemma på klubben men Mr P kunde i alla fall fara iväg med några polare! Innan vi drog hängde vi på klubben en stund och vi kom att tala om svunna tider vilket resulterade i sådana skrattsalvor så att träningsvärken skulle vara ett faktum dagen efter. Vi talade bland annat om när XX kom på den geniala idén att låna en tandemcykel på Gotland och inte nog med det, han satte sig bak på cykeln och försökte cykla, det gick så där kan jag berätta….någon barmhärtig person fiskade upp honom från gatan och körde honom till akuten i Visby… Vi talade även om vår gode Nobbe Viking, han som aldrig har förstått och aldrig kommer att förstå hur rolig han är och vilka helt fantastiska saker han vräker ur sig! Eller vad säger ni om den här kommentaren när Galtholmen Mc var på klubbresa i det stora landet over there: ”Tänk att det har blivit så amerikaniserat här…”
Hade det blivit amerikaniserat i USA? Nej men dra på trissor!! 🙂

Till sist for vi iväg och här är den obligatoriska pinkpausbilden utanför Säter…

På plats hos Dented…

Ikväll ska vi absolut INTE dricka någon sprit, vi ska hålla oss till bärs….

…och vips stod där TRE x Pinocchio! Inte vet jag vem de trodde att de skulle lura?! Inte Hittebarnet i alla fall… =)

Mr P har ju en förmåga även han att säga saker som gör att man storknar av skratt. Orden tar liksom aldrig slut heller utan de bokstavligen sprutar ur honom, lite som orddiarré skulle man kunna säga. I lördags konstaterade han bara helt enkelt att RaggarNallen är en Hobbit. Så var det med det liksom. Så nu umgås vi med en Hobbit.

Lämna ett svar