Giganternas kamp…

I lördags var det som sagt dags för årets stora tävling, det vill säga 5-kampen. Årets arrangör var Odendisa Mc. Galtarna gick ut stenhårt och tog det hela på fullaste allvar som de extrema tävlingsmän de är! Det hela slutade med en hedrande andraplacering och jag tror minsann att de var upp och nosade lite på förstaplatsen!

Vilken sötnos han är den där Alfons! Oklart om han ”ska bara” innan de kom iväg till tävlingen…?!

Vad är det du gör egentligen Bolibompa-Tommy?!

Framledes far x antal Galtar till Belgien och möter våren. När de kommer hem kan jag väl tycka att våren även borde dyka upp här i gamla Svedala. Men jag misstänker att vi kommer se snö ända fram till Midsommar.

Kör försiktigt om ni ska ut på vägarna, verkar ju vara kaos både här och där, här i Dalom kallar vi det vinter.

Lämna ett svar