2018

Jahapp, nytt år igen! 2018. Märkligt, det var ju inte länge sedan det var millenieskifte….vad fan hände liksom…?
Hoppas ni alla har haft en fin jul- och nyårshelg och att ni inte blivit allt för feta av alla godsaker! Det blir ju liksom så jobbigt att olja in er för att ni ska ta er i skinnbraxorna i så fall…

Ikväll håller alla bikkers sig inomhus här i Avesta tror jag för det kan tänkas att det är en massa såndäringa skräniga raggare ute på byn. Jo, det har ju sedan begynnelsen varit cruising här på Trettondagsafton, och ja jag vet det är ju helknäppt, en del år har det ju liksom varit -25 grader och då åker folk omkring i bagageutrymmet med bagageluckan på vid gavel på en Opel Kapitän från 1947 och dricker bärs och vrålar. Ja jag förstår ju inte varför man åker omkring så även om det är +25 grader…? Hur som helst så tror jag att det är den lokala bilklubben som haft ett finger med i spelet men för ett eller ett par år sedan så blev det tvärstopp av någon anledning….misstänker att det är något sånt där viktigt tillstånd som spökar. Men ni ska inte tro att Trettondagscruisingen dog för det, nej fan, man kan ju cruisa utan arrangör, så det så! & idag är det ju som bekant Trettondagsafton och då håller sig bikkersarna inne, det är som lugnast så, annars kanske det blir upplopp som förr i tiden här i byn! Hemska tanke!

För övrigt så håller vi på att vila oss i form inför det som komma skall. Jag menar, vem fan behöver öva på ”små grodorna” och ”björnen sover?” Det finns ju liksom i våra svenska gener! Men dansskorna måste putsas, glöm för 17 gubbar inte det, Frycken kommer stå i entrén och kontrollera så att ALLA dansskor är putsade!

Nu ska jag ta mig en titt i det där molnet som Dannyboy har fixat till mig för att jag ska kunna hämta ner gubbsens foton!
Hörs snart! & kom ihåg: putsa skorna!

Lämna ett svar