”Mike the bike” rides again!

Han var med och startade Galtholmen Mc under tidigt 80-tal, Mike the bike…!
Men efter några år så gick de alla skilda vägar och annat i deras liv hägrade. Det var enbart ett par stycken som höll liv i klubben som på kort tid fått rykte om sig att vara ena riktiga Partyanimals! 🙂

Jag har stött på Mike the bike då & då under åren men det har aldrig verkat som att han vart på väg att göra helt om och vända åter in i bikervärlden…..men personligen så tror jag att längtan efter att köra hoj funnits i hans bröst i alla år, även om han själv inte ens vetat det!

Men NU, sisådär 40 år efter att han var med & startade klubbarnas klubb så var det dags att dra på sig skinnbrallorna igen!! Det var fan på tiden! 🙂

Mike the Bike´s väst från tidigt 80-tal…
….tänk om den ändå kunde tala! 🙂

Lämna ett svar