Hände en sak….

…skrev DannyBoy på fejjan….ja, det kan man väl säga att det gjorde! DannyBoy fräste iväg och köpte en chopper minsann! 🙂 Så nu har han nåt mer att ta sina 70-mila dagsturer på!

För övrigt så är den svenska våren här! Ni vet när solen skiner och det är så där varmt så att man bara springer omkring och njuter i tisha medan man rullar ut hojpan ur garaget? För att nästa dag krypa i en orange Helly Hansen tröja från 1972 och man fryser ändå… Är det inte underbart så säg?!

Idag är det 30 mars och ungefär så här dags för exakt 11 år sedan läste jag i media att en speedwayförare omkommit under en tävling i Västerås….jag ringde genast Mr P och sa ”Snälla, säg att det inte är Koijen….??” Nästa morgon visste vi….det var våran älskade kamrat, fina, genuina Peter Koij….
Så jävla ledsamt och overkligt….

Gone but not forgotten…..visst låter det som en klyscha ibland? Men det är så sant som det är skrivet. Åren går, men minnena består. Kamraterna som är på riktigt glömmer man aldrig, oavsett. <3

Lämna ett svar