En sån där myskväll!

För ett par veckor sedan anlände våra kamrater Olläää & Chippen från Pannkakslandet hit till Dalom! De var och kollade lite på Speedweekend i Årsunda men sedan hade de siktet inställt på baren på Galtholmen så klart! & som de eminenta värdar Galtholmen-gubbsen är så skulle det lagas middag och mysas! De slog två flugor i en smäll och passade på att testa sin nya fritös. Nej ingen vanlig liten fritös utan nu snackar vi FRITÖS, en sån riktig som de har på hamburgerian!

Hur som helst så blev det en mycket trevlig afton! (Ingen hade väl förväntat sig annat heller!)
Nedan ser ni några bilder:

DET HÄR är mysigt det…
…att hänga med goda vänner!
Galtgubbsen är bra på mycket, de är bra på att umgås med vänner, men även på att laga mat OCH diska! 😉
Maten är klaaaar!! De tre kockarna gör tummen upp på det!!
Dukningen är klar! High five på det!!
”Brasken! Nu ska vi kolla hur det går för Moffar med grillen!!”
”Okej!” sa Brasken, och så knallade de iväg, hand i hand.
Så småningom var det dags för Prinsessan att åka hem och drömma vackra drömmar, men först:
”Hejdå Moffar, jag älsar dej!”
Myset i baren fortsatte….!

Sen var det ju som så, att Hydet:arna och Da Flower anlände till Southfork vid 01:30 eller nåt, ordning och reda liksom! Men varför tänka på morgondagens mående, undrade en del Galtar och körde på! Stenhårt! Jag råkar veta att några av dem inte kom hem förrän på söndag morgon……

& vad gäller att det vimlar av foton där the Princess of fucking everything är med: det blir ju liksom så när hon är festens medelpunkt och kör stenhårt med gubbsen, ”gör si, gör så, nu går vi hit, jag vill ha cola…!!” & de gör som hon säger! Så klart! <3

Lämna ett svar