En vanlig lördag i februari…

….kan va som så att man börjar dagen med att åka ut till Dalälvens strand i Folkärna. Där skådar man sedan Ola L-P då han ger full gas på Dalälvens is… Inget jag skulle ägna mig åt direkt…att köra på isen alltså…men är man född galen så är man ju….att tigerns ränder aldrig går ur är han ju ett levande bevis på vår käre Ola L-P!

Danny Boy och Farbror B var på plats…
…likaså Spanjoren och Legenden Wetterskog…
Är man Onkel åt en prinsessa så blir man med automatik även det åt Prinsessans hund. Det är sen gammalt.
Vad alla tittade på?!
Ola L-P SÅ KLART!!
Dessvärre är det lite vajsing med kopplingen så de har lite att pyssla med innan SpeedWeekend i Årsunda om ett par veckor!
Sen var det korvgrilling som sig bör! Funderar om Farbror B fått en släng av Corona eller annan hiskelig bacill…?! Han åt nämligen INTE en enda korv…?? Det var ju jättekonstigt kan jag tycka!! Han skyllde på att han strax skulle äta brunch med frugan men det har väl aldrig hindrat Farbror B från att äta ett par tre fem korvar med bröd som förrätt??

På lördagskvällen var de ett gäng som samlades på klubben för mys, ett par kalla och spelet ”pinnen!” Det behövs liksom inte mer än så för att det ska kännas varmt och skönt i hjärtat! Att få vara med fina vänner!! <3

Hur mysigt?! VA?!
Pinnen liksom! Ser framför mig att det där ska fram när de har betydligt fler innanför västen och hur sedan det ska gå….!

Lämna ett svar