I Hedenhös spår…

Sommaren 2020 rullar på och vi har ju haft en riktig värmebölja. Som ni alla vet så uteblir de allra flesta mc-festerna detta år och detta känns minst sagt märkligt…. Galtgubbsen gör ändock sitt bästa för att få en fin bikersommar…

DannyBoy har fått ihop många mil. Han kan inte sova om morgnarna och sticker således ut på hojpan tidigt innan det blivit FÖR varmt. Smart!
En vimsade runt i kommunen i lördags medan tre andra smakade starkt på kvarterskrogen.
En annan drog till Åsarna (eller var det var) och hälsade på ex-galten Nobbe Viking!

Hur som helst så står inte Galtarna riktigt ut med den här karantänen så i helgen ska de visst gå i Hedenhös spår…..ja man kan ju undra vad det innebär…? Jag vet så klart men ni får veta under nästa vecka! Det blir garanterat lajbans, Galtarna är ju bäst i hela världen på att hitta på skojigheter! =)

Hörshej!

Lämna ett svar