I torsdags var det röd dag….

….strålande solsken och en alldeles perfekt dag att ta en hojtur med kamrater! Det var en blandad skara vänner som samlades och for på tur….till Svärdsjö minsann! (hur fan man nu hamnar där…?!)

Det bör nämnas att det var tre personer från Pannkakslandet med på turen, men efter sisådär 5 mil så tappade de bort sig…..SKAPLIGT! Mr P skrattade gott åt att stockholmarna kollrade bort sig så fort de kommit utanför tullarna, Onkel Eklind konstaterade då att de faktiskt inte är några stockholmare, det handlar ju för fan om EN LAPP, EN SPANJOR och EN TUMBA-INDIAN! Aha, det förklarar ju det hela, då kan det ju liksom inte vara lätt att hitta i Dalom….

Samling vid pumpen! Radarparet KaramEllen å Morfar på plats, SÅ KLART!
I väntan på att alla ska bli redo…
….att fräsa iväg!
Chippen, Hydet Mc hade kommit till Dalom redan på onsdagen och haft en kväll i goda vänners lag. Olläää tyckte det var lite kallt på onsdagskvällen så han blev kvar i pannkakslandet till på torsdag morgon. Stackarn, kan inte vara lätt att vara så fryssen…. 😉
Jag tyckte det såg ut som att Galtarna satt och glodde på ett gäng utbölingar (läs: stockholmare) men Farbror Brask kontrade snabbt med att deras glosögon berodde på att utbölingarna fått sin mat först!
Är det inte vackert så säg!
Det här är mysigt det, ett gäng kamrater på tur, en äcklig pizza någonstans i Sverige! Precis som det ska vara!

Lämna ett svar