Glad Påsk kära vänner….

…hoppas att ni alla har en skön och trevlig helg! Ser att det är många som tagit eller är på väg att ta årets premiärtur. Kör försiktigt please, ni vet de där dårarna vi kallar bilister…….många av dem har liksom noll koll…..

Påsk som sagt och världen plågas fortfarande av Coronaviruset….vårens alla mc-träffar är inställda och många av sommarens…..det blir en mycket märklig hoj-säsong det här…

Till nåt annat som jag tror framkallar en och annan liten tår…
I veckan såg Mr P ett inlägg på Snacka om Avesta-sidan på facebook där man bad om bidrag till att köpa lite påskgott till familjer i Avesta som helt enkelt inte har råd…. Benny ringde upp kvinnan som höll i det hela & meddelade henne att både Galtholmen Mc & Mr P själv skulle skänka pengar! Han mötte upp den mycket tacksamma kvinnan & överlämnade x antal kronor. Igår publicerades nedanstående inlägg på facebook!
Älskade bikergubbar, ni har hjärtat på rätta stället!

Lämna ett svar