2020….nytt decennium…

….& Galtarna rockar på…så klart!!

Vad har hänt på senaste tiden då?!
Tja….Yrsel Mc har ju flyttat men lyckades ändock få ihop den årliga juldagsfesten och slog ihop det med sitt 40-årsjubileum. Jag vet faktiskt inte om det var någon Galt där men jag är ganska övertygad om att någon av dem var där! Förra helgen hade Chugging Mc sin vinterfest och där var det några Galtgubbs och vad jag hörde så var det en mycket trevlig afton! De kanske var där och värmde upp dansskorna…

….för kommande helg ska ju julen dansas ut hos Strul Mcc! Buss är bokad och alla förväntas vara redo med nyputsade skor och allt! Det där blir visst en 12-timmars för vad jag har hört så avgår bussen klockan 15:30…..puh….låter ju skitdrygt! 😉

& inte nog med att det är julgransplundring….det anländer vänner från både Belgien och Norge…..& ni vet ju hur det brukar bli!

Har några fler foton från kryssningen i december och de kommer här:

Ett samtal bröder emellan!
Sittdans.
Farbror B, one of a kind!
Nu börjar de fyllna till i båda benen…
Men de är ju ena riktiga gourmander!
Vad var det i de där småglasen…..innan ni tömde dem….
Är det där din favoritsysselsättning LOBban?!?

Lämna ett svar