All around the world….

De åker kors och tvärs de där Galtgubbarna! Förrförra helgen var ju ett gäng som bekant på Brotherhood Mc´s 35-årsjubileum. Diverse telefonsamtal vittnade om en galet rolig helg! Väl hemma berättade Nancy bland annat om den där dagfyllan på lördagen, hur de låg i sängen och drack rom och cola klockan 10:00 på lördagsförmiddagen och skrattade, skrattade, skrattade! Åhhhhh vad jag blev avis…ja inte på rommen för sånt skit går ju inte att dricka, men på det andra…!

På söndagen åkte i alla fall de flesta hem med flygmaskin igen. Mr P och N-K Pyssling fortsatte sin Europe Tour Autumn 2019! Veckan gick och de rullade omkring på fina vägar, åt god mat och somnade tidigt om kvällarna! Hälsoresa typ! 😉

Föregående helg var det YammaJansons tur att dra till Belgien men till Black Hawk Mc och deras höstfest! Han reste alldeles ensammen men jag tror ju inte att det gick någon nöd på honom direkt!

I lördags kom Bonka Mc förbi på en fika. 9 Bonka-medlemmar var ute på en liten lördagstur bara så där! Vad sa ni nu då!!?

Nu är det måndag igen! Får se vad kommande helg har att bjuda på!
Höres!

Lämna ett svar