Kräftkalas…

….som inte blev som planerat på grund av det där förbannade, jäkla skitviruset…. Hydet Mc skulle ha kommit till Galtholmen, ätit kräftor och haft dansskorna på sig….men som sagt så sätter den där sjukan käppar i hjulet för alla försök att få umgås med älskade vänner…

Hur som helst så hade Galtarna och de närmaste ett eget litet kräftkalas vilket SÅ KLART även det blev superduper-trevligt! Även om vi saknade di där folket från Pannkakslandet som skulle suttit till bords med oss!

Här är några foton från kvällen:

I väntan på att asätarna skulle hamna på bordet…
MästerMekanikern talar med hunden och Hampus gör en såndäringa ankmun som man tydligen ska ha om man kollar in lite random konton på instagram…. Men vad du än gör Hampus, lova att inte spruta in nå skit i läpparna, okej?!
Roadcaptain!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: De är bra på mat de där Galtarna! Kolla längst ner i bild också, vad är det som sticker fram?! 🙂
Hittebarnet & Mr P! Just like the good old days! <3
Onkel Eklind & KaramEllen testade trummor! Viktigt att veta i tid vad man ska satsa på i musikskolan när man är sisådär 10 år! (Finns det ens musikskola nu för tiden??)
Det här var gott det!
Familjen Fight!
Vilket leende du har Moa!
Lite senare under aftonen kom Inge också, han hade varit på whiskeyprovning. Jag har precis för mig att man bara får en pytteliten slurk i glaset på såna där provningar. Men Inge verkade ha fått aningen mer än småslurkar!

För övrigt hörde jag att natten blev lång för vissa! Någon rullade hem framåt 08 på söndag morgon, någon annan sov på soffan i pojkrummet och kom väl hem framåt lunch! På den fronten är allt som vanligt! =)

Lämna ett svar