Den Galne Tysken…

…fyller år idag! Grattis kära vän!

Har ni varit utomhus något idag? Om ni varit det, kände ni då något speciellt? Det jag fiskar efter är givetvis om ni inte kände en liten, liten vårkänsla! Det gjorde nämligen jag! Å det var någon pippi som kvittrade så vackert också! Men innan det blir vår på riktigt så ska ett par resor genomföras, ni vet sådana där galenpanneresor då precis vad som helst kan hända, ni vet sådana resor då en femtedel av helgen (max) kan berättas för utomstående och resten får liksom bara grävas ner, six feet under typ! Precis sådana resor är på G! Det känns liksom puh…..och samtidigt alldeles, alldeles underbart!! =)

Ha en härlig helg kära vänner! Vi hörs!

 

Vi dansade ut julen…

…hos Strul Mcc på Motorgården i Enköping förra lördagen! Om det var drag under galoscherna? Ja vad ska man säga….sover Dolly Parton på rygg? Är Farbror B ständigt hungrig? Bajsar björnar i skogen?

Vi for iväg med bussen vid 15:30-rycket, tyckte det kändes väldigt tidigt men, men…. Först ett pitstop hos Odendisa där det serverades alldeles för starka drycker innan vi for vidare till Destination Unknown. När vi sedan kom till Strul Mcc så tror jag vi var de första gästerna på plats och det har ju aldrig tidigare hänt! Med på bussen var även lilla Nasse, en present till Strul Mcc från Galtholmen. Jag oroade mig för huruvida presenten verkligen skulle överlämnas för Smuts verkade lite för förtjust i Nasse. Men jag såg Nasse på bardisken senare så det gick väl bra trots allt!

Tids nog trampades dansen igång och det var ju en upplevelse i vanlig ordning. Att se alla dessa skäggiga, långhåriga män i skinnväst dansa Små Grodorna….!! Ja det är något som alla människor borde få se en gång i livet!

Kvällen gick i rasande fart och vips var klockan 01 och det var dags att vända hemåt igen. Det var som vanligt ett under att alla kom med på bussen hem! Förra året var det ju någon kul själ som slog i mig att jag skulle ta med mig granen hem till Spanjoren, sagt och gjort, jag skulle ha granjäveln med mig hem. Men jag fick Odendisa-Sören att stå och hålla i den så det liksom verkade som att det var han som skulle ha granen! Hehe….

I år verkade det lugnt på granfronten, den har ju varit med hem till Odendisa och Galtholmen x antal gånger men i år verkade det inte som att någon var sugen på att bängla runt med granen. Någon sa att Spanjoren ju var med på plundringen i år också så då kunde han ju titta på granen hos Strul istället för att få den hemlevererad. Nåväl, när undertecknad och Spanjoren skulle stiga av bussen här i närheten av Southfork så RUSADE busschaufförsJohan och YammaJanson ut ur bussen och fram till ett av de där skåpen under bussen…. Vad lastar de ur?? Granjäveln så klart!! VEM som hade tagit den med i bussen? Busschauffören! Jo, nu har han blivit lika stollig som fyllpjäxorna han kör runt på! Så det var ju bara för oss att knalla hem med granen i år igen!

Så tack busschaufförn, verkligen tack för granen, Spanjoren tycker det är helfestligt att ha Struls utdansade granjävel här ute på uppfarten, verkligen! 😉

 

Middag & Överraskningar!!

I fredags bjöd Galtholmarna in till middag; lasagne, sallad och kylda drycker. Maten var så klart hemlagad, som alltid när det är Galtgubbarna som bjuder! De är ena jäkla mästerkockar de där gubbarna, alltså på riktigt, det är inte fruarna som står där i köket utklädda till sina män utan de är verkligen gubbsen på riktigt! & de imponerar varje gång!
De som var på plats var några vänner från Explorers Mc i Wörå och så stollarna från Odendisa Mc så klart! Plötsligt steg Mark från Brotherhood Mc i Antwerpen in i lokalen också! Han hade tagit sig en liten biltur från Belgien helt enkelt!

Lite senare såg Roadcaptain till att få allas uppmärksamet för då var det dags för överraskningar! Inge-Glid och Lill-Hampus kallades fram och de fick sina efterlängtade märken och kunde från och med då se sig själva som fullvärdiga medlemmar i Galtholmen Mc! Grattis gubbs! Men inte nog med det, Häng-Björken kallades också fram och fick en mycket speciell supportertröja och från den stunden blev han officiell hängis i klubben! En Häng-Björk som hängis helt enkelt! Välkommen!
Här nedan ser ni ett mycket suddigt bevis på deras nya statusar. Det beror inte på fotografen att bilden är suddig utan förmodligen har nån jävel varit fram och slickat på mobilens lins…. Bättre bilder kommer inom kort från den riktiga kameran…

Vi hörs av imorgon om fortsättningen på helgen….
Tjing.

Kompisar från förr

Satt här och letade runt bland lite gamla foton och hittade det här:

Sötisarna! Vet inte när det kan ha varit men jag gissar att det är sisådär 10 år sen! Vi hade varit ute på turné, Hittebarnet var chaufför och de där två var konduktörer, typ…. Vi stannade för pink- och rökpaus och det spårade ju så klart ut fullständigt. Men det är en annan historia….

Ikväll kommer det några finska vänner på besök och så kommer de där stollarna från Odendisa så klart!
Vi hörs efter helgen!

2018

Jahapp, nytt år igen! 2018. Märkligt, det var ju inte länge sedan det var millenieskifte….vad fan hände liksom…?
Hoppas ni alla har haft en fin jul- och nyårshelg och att ni inte blivit allt för feta av alla godsaker! Det blir ju liksom så jobbigt att olja in er för att ni ska ta er i skinnbraxorna i så fall…

Ikväll håller alla bikkers sig inomhus här i Avesta tror jag för det kan tänkas att det är en massa såndäringa skräniga raggare ute på byn. Jo, det har ju sedan begynnelsen varit cruising här på Trettondagsafton, och ja jag vet det är ju helknäppt, en del år har det ju liksom varit -25 grader och då åker folk omkring i bagageutrymmet med bagageluckan på vid gavel på en Opel Kapitän från 1947 och dricker bärs och vrålar. Ja jag förstår ju inte varför man åker omkring så även om det är +25 grader…? Hur som helst så tror jag att det är den lokala bilklubben som haft ett finger med i spelet men för ett eller ett par år sedan så blev det tvärstopp av någon anledning….misstänker att det är något sånt där viktigt tillstånd som spökar. Men ni ska inte tro att Trettondagscruisingen dog för det, nej fan, man kan ju cruisa utan arrangör, så det så! & idag är det ju som bekant Trettondagsafton och då håller sig bikkersarna inne, det är som lugnast så, annars kanske det blir upplopp som förr i tiden här i byn! Hemska tanke!

För övrigt så håller vi på att vila oss i form inför det som komma skall. Jag menar, vem fan behöver öva på ”små grodorna” och ”björnen sover?” Det finns ju liksom i våra svenska gener! Men dansskorna måste putsas, glöm för 17 gubbar inte det, Frycken kommer stå i entrén och kontrollera så att ALLA dansskor är putsade!

Nu ska jag ta mig en titt i det där molnet som Dannyboy har fixat till mig för att jag ska kunna hämta ner gubbsens foton!
Hörs snart! & kom ihåg: putsa skorna!