Sawmill Mc

Helgen innan midsommar tog sig Roadcaptain, Mr P & Junior en liten tur till Sawmill Mc i Umeå (läs: Umä!) Det kan hända att det stänkte lite från vägen men det var ju ingen ko på isen för de där tre!

Framme i Umä! Några kalla Norrlands och en burk varmkorv så är helgen kirrad!
Mäh!! Va är det där för lyxkupé?! Trodde ni skulle sova i varsitt enmannatält…
Det där kändes ju som fel färg på burkarna…..ni var ju för faen i NORRLAND!!
Fint att kunna åka runt och träffa kamrater igen! 🙂
En raggarbil. Jäkla tur att den inte var till salu för då hade Mr P varit den nya ägaren…
Mr P hävdade att Junior dansade……men…..jag tycker nog att han ser ganska odansant ut….
Ja men så där ja, här blev det lite mc-träffskvalité på fotot!
En helt vanlig frukost-buffé!
En liten vilostund med en kompis. Inget konstigt med det.
Slutligen – om ni behöver använda en ENORM pissränna så kan ni fara till Sawmill Mc och använda deras!

På vägen hem fick de sällskap av Farbror Brask och Häng-Björken som mötte upp dem efter vägen!
Snart på väg mot nya äventyr!

Norrtälje & Sweden Rock

Jo medan några var på SuperRally så åkte några andra åt nåt annat håll. Att de aldrig kan vara på samma ställe så man vet var man har dem!!

BolibompaTommy & Trötter for till Norrtälje och Twin Club…
…där de mötte upp Gisle från Rubbish Mc Trondheim! Han är en kul figur & gammal i gemet!
Sen for BolibompaTommy & YammaJansson till Sweden Rock där de mötte upp några Odendisor & det blev festligt så klart!

Det var ungefär de här fotona de kunde åstadkomma…..
Alla kom hem välbehållna och i skrivande stund är Roadcaptain, Mr P & Junior hos Sawmill Mc i Umeå (läs: Umää!) Enligt morgonens och dagens status så var jag rätt säker på att de inte skulle kunna ta sig hem förrän framåt tisdag kväll men enligt kvällens telefonrapport så verkade det skapligt grönt läge. I alla fall om man kan få ur sig sisådär en promille tills imorgon bitti….

Fortsättning följer…

SuperRally andra delen

Jodå, de har ju varit ute och rört på sig de där gubbsen. Som ni såg i det senaste inlägget så var det ett gäng gubbs som drog på SuperRally på Öland! Här kommer några fler bilder:

Mr P´s kommentar till det här fotot: Historier berättas till morgongroggen!!
Jo jag kan just tänka mig det!! Jag har vaknat upp x antal morgnar med de där Galtgubbarna när vi varit ute på tur och jag vill nästan påstå att just den där lördagsmorgonen/dagen är det roligaste på hela resan! För DÅ kan man snacka om ord-diarré, och den ena historian värre än den andra kryper fram!!
& så hittade de på ADHD-Chippen, Hydet Mc! Fint så.
Ser ju ut att vara en plågsam tillställning….eller inte….
Grisdisa tog en dagfylla! Det där kunde väl aldrig gå vägen???
Klart bikkersarna skulle vara på en såå vacker plats. Det är dom värda kan jag tycka! För de ägnade nog mycket tid åt att skåda naturen under helgen!
Jag sa ju det, Grisdisa on tour, klart det spårar ur!
Hur mysigt kan man ha det, VA???

Vad jag förstod på kamraterna så hade det varit ett bra och mycket trevligt SuperRally. Bra så! Men sen har jag läst en del forum på nätet där det bland annat klagades på frukosten och toaletterna. Dear Lord. Det var 11.000 besökare på träffen och en ideell organisation som anordnade. Kan väl kanske vara lite körigt att få till allt så att alla blir nöjda. & det finns väl alltid nåt att klaga på tänker jag….men man kan ju alltid stanna hemma….eller ta in på hotell nånstans, då får man ju frukostbuffé och egen tjotta på rummet.

Här vilar inga ledsamheter!

Så kan det ju gå ibland….tyvärr…. MästerMekanikern lånade Mr P´s gamla trotjänare Roadking men hon ville inte riktigt hela vägen….växellådan rasade typ…. Men har man gått kanske sammanlagt 100.000 mil genom åren så är man som värd att ta en tur på bärgaren kan jag tycka!

& som de riktiga bikers de här gubbarna är så var det inte värre än att MästerMekanikern fick vara Mr P´s spätta de sista 10 milen! Det finns exempel på fjantar som absolut inte kan tänka sig att åka bakpå en kamrat och än värre, skulle kamraten vara en tjej så finns det ju inte på världskartan……men då är man heller ingen riktig biker enligt mina mått mätt! Undertecknad har haft flera olika RIKTIGA bikers som spätta när det behövts! DET är manligt! Att bara hoppa upp bakom polaren och fräsa vidare! DÅ har man passionen för bikerlivet! S Å D E T S Å ! ! !

Kö in på SR redan på onsdagen!
På plats! Men då gubbsen OCH Junior hyrt en lägenhet/hus utanför området och ej hade hojarna med sig till festplatsen så var det på järsken att de ens fick komma in! Haha!
Mys på Svackan Mc´s camp! MästerMekanikern hoppade så klart upp och la sig i den där enorma f**tan! 😉 Vi var på nån träff nånstans och då hade YammaJanssons fruga med sig en rosa sådan där och då var det någon som kom på ett den såg ut som en rosa JÄTTE-f*tta!
Ser ju ut att vara plågsamt….
Junior On Tour med Mr P! & nu får Junior fostras i den hårda skolan! Det här blir bra det! 🙂
Vet inte riktigt vad som hände? Pratade med Mr P strax innan detta lades ut i sociala medier & SÅ DÄR lät han då inte i telefonen!
Så här konstnärligt kan ett foto bli framåt natten! Chippen Hydet Mc var på gång. Så klart!
Åhhh…..om man ändå hade stått där med en kokande Gamla Bettan mellan benen!

Ja nog fan svider det i hjärtat att inte vara på plats på Öland i skrivande stund….
Men, men, så kan det vara, vi andra får vara hemma och ha roligt åt deras galenskaper på distans!