Vintern är här….

…och Kung Bore knackar snart på dörren! Nej det är verkligen ingen idé att pipa om det kära vänner! Vi bor nämligen i Norden och that´s the way it is vad gäller vädret!

Jag har sett att en del av gubbsen börjat skruva för fullt inför kommande säsong! Det är piggt gjort tycker jag! Heja er!

BolibompaTommy har hunnit fylla år här under november också! Grattis kära vän!

Vilken helt fantastisk bild! Time goes by!

Framledes ska det fixas med julkort och annat som hör årstiden till!
Vill bara skicka med er en liten devis på hur livet kan vara:

 

Har ni irriterat er över den totala tystnaden…..

….här på sidan?? Det har jag. Men tro inte att jag suttit här å pillat navelludd utan att göra någon-jävla-ting! Har under cirka en vecka ägnat x antal timmar åt att försöka ta mig in på adminsidan…..nervsammanbrotten har avlöst varandra här på Southfork & så plötsligt alldeles nyss kom jag in….via mobilen. Så nu sitter jag här å skriver via mobilen….det första jag funderar över är hur massor av människor sköter ALLT via mobilen….det tar ju för fan en evighet att skriva en text med enbart höger tumme!!!

Nog med gnäll nu! Förrförra helgen gick i alla fallårets halloweenfest av stapeln på klubben! Å vi hade lattjo så klart! Den som uppskattade just lördagen den 3 november 2018 allra mest var nig den här mannen:

Jag lyckas inte ens vända på bilden i adminprogrammet, i ajjfåååånen med höger tumme….. Suck.

Men grattis hur som helst HängBjörken! & välkommen till nästa steg! 👍🏻