Glad Påsk!

Jaha, då va det dags att stampa igång kvasten och dra till Blåkulla! Jag förstår om det kliar i kroppen efter att starta upp ögonstenarna och fara ut på vägarna. OM ni inte kan låta bli, snälla, var rädda om er!

Förra helgen var de ett gäng Galtar med anhang som stack till AB Anfall i Kungsör. Det var någon som tog det ganska lugnt och någon annan som slog till med att bli salongskanon…..resan var således som vanligt alltså!

Igår var MästerMekanikern hit till Southfork en sväng. Vi kom att tala om att jag håller på att bli totalt sinnessjuk på oordningen bland fotona och att jag stirrat mig blind på de där inställningarna….men som bekant så kan ju MM fixa det mesta man sätter i händerna på honom, han kunde således även ge mig några tips vad jag kunde leta efter i adminprogrammet för att lösa det hela. Nu här på morgonkvisten har jag letat runt lite och nu jävlar, nu är bilderna i ordning! Puh…nu kan jag slappna av….det har inte varit lätt för en ordningsfascist med den där hemska oordningen! Tack MM, du är en klippa!

Nu ska jag börja lägga in It´s a STRAND thing här på sidan!

Hoppas ni alla får en fin påsk!
Vi hörs!

Mr Musiclover, Fight, Galtholmen Mc´s alldeles egen krigare…

….fyller år idag! Han fyller 50 och vi vill självklart gratulera, hurra och skåla för honom!

Han är en av de starkaste vi känner, vilken kämpe! För några år sedan när han insjuknade i den där vidriga sjukdomen som man knappt vill nämna namnet på så stod vi där handfallna och undrade hur fan det skulle gå…Fight var lam och väldigt sjuk…. Men som den krigare han är så tränade han sig upp ur rullstolen och han lärde sig inte bara att gå på nytt, han har efter sjukdomen deltagit i fjällmaraton och han cyklar nu mil efter mil. Nu kan vi snacka om en man som minst sagt slagit cancern på käften!

Ovan ser ni en bild från idag på Fight och hans kära hustru Monika! Vi hoppas ni har det helt fantastiskt och ikväll skålar vi med er i tanken, för dig Fight och för livet!

Innan nästa veckas slut kommer hans egen historia It´s a STRAND thing att finnas här på sidan! Ni som inte har läst den, läs den! Ni som redan läst den, läst den igen! Inte ett öga kommer att vara torrt, jag lovar! <3

Söndag…

….igen och jag undrar hur kamraterna som är/har varit i Belgien mår en dag som denna?! 😉 Det var ju en hel drös med Galtar som for ner till Brotherhood Mc på Cold Feet-festen och jag misstänker att de haft det riktigt lattjo!

Några av de få Galtar som var kvar hemma i gamla Svedala tog ett par kalla på klubben så jag och RaggarNallen for dit för att säga hej! Där var det även några andra bikkers som tittat förbi en snöig afton som denna, alltid skoj med besök!

En hängis där en hängis ska vara! Eller hur var det nu igen?! =)

Hoppas vi snart kan sitta där på uteplatsen, dricka kalla och skratta till solen går upp!! Men det känns som att det dröjer ett tag till…

Ett par tre ord…

…samlat i en reseberättelse hittar ni på länken nedan! =)
Den lilla filmsnutten ska inte visas som den just nu gör, men jag har inte hittat funktionen för att bädda in den ännu, men tids nog så hittar jag väl det med…

I helgen är det ett gäng som drar till Brotherhood för att bli kalla om fötterna på Cold Feet-festen! Det blir nog lattjo i vackert vårväder! Dessutom är våren på väg här hemma i gamla Svedala, jag vet att den är det, det kändes idag! Hurra!!

Trondheim wintertour

Giganternas kamp…

I lördags var det som sagt dags för årets stora tävling, det vill säga 5-kampen. Årets arrangör var Odendisa Mc. Galtarna gick ut stenhårt och tog det hela på fullaste allvar som de extrema tävlingsmän de är! Det hela slutade med en hedrande andraplacering och jag tror minsann att de var upp och nosade lite på förstaplatsen!

Vilken sötnos han är den där Alfons! Oklart om han ”ska bara” innan de kom iväg till tävlingen…?!

Vad är det du gör egentligen Bolibompa-Tommy?!

Framledes far x antal Galtar till Belgien och möter våren. När de kommer hem kan jag väl tycka att våren även borde dyka upp här i gamla Svedala. Men jag misstänker att vi kommer se snö ända fram till Midsommar.

Kör försiktigt om ni ska ut på vägarna, verkar ju vara kaos både här och där, här i Dalom kallar vi det vinter.