Midsommar är över…

….och nu blir det mörkare sakta men säkert….men det skiter väl vi i, det är mycket kvar av sommaren ännu! & mycket lajbans kvar innan vi går i ide! Så det så!
Hoppas ni hade en bra Midsommarhelg och att ni inte ställde till med något! =)

Galtholmen har två gubbar som hade bemärkelsedagar under midsommar:

Dannyboy i lördags

& LillHampus i söndags

Grattis gubbs! Ni är ju ena riktiga pussgurkor:

För övrigt så hoppas jag ni har koll på att det endast är cirkus 2½ vecka kvar till Svedboäng (läs: Svängboäng som Spanjoren trodde att platsen heter! Men jag tycker Svängboäng passar mycket bättre egentligen!) Vi ses väl där?!

Snart helg igen…

….& nu har alla kommit hem från Europatouren! De flesta anlände i tisdags men Stoneman och frugan har ju varit ute på en extratur med Ralf & Tuija så de kom inte hem förrän idag.

Allt verkar ha gått kanoners tack och lov, inga haverier eller annat elände!
Jag har fått några fler bilder som ni ska få se inom kort. Men just nu vill jag bara passa på att påminna er om detta:

Poker Run

 

Lördag på Europatouren…

Fredagnatten fortsatte med partyparty så klart!

Jag har dock glömt att berätta att några Galtar ramlade in lite senare; YammaJansson, Elaka A, LOBban, BolibompaTommy, Trötter och Smuts åkte flygmaskin ner. Stoneman med fruga kom ner på två hjul under fredagen, i sällskap hade de Sören & Elle, Ralf & Tuija! Sorry om jag glömt någon nu….

…Mr P ringde redan klockan 10:00 på lördagen och då var det full fart på Galtholmen Partyanimals. Just då höll jag bara på att bryta ihop…..jag ville ju så gärna vara där…!! Att vakna upp någonstans med Galtholmen Partyanimals och ha en hel partydag med dem….tja…jag kan inte komma på något som är skojigare än det faktiskt!! De är så totalt galna så ord kan inte beskriva det, maken till orddiarré går inte att finna någon annanstans! Ni som upplevt detta vet precis vad jag talar om!

Hur som helst, Mr P informerade mig om att de hade fixat mammabyxor med stretchkedja till Pål Rubbish Mc för de tyckte att han hade blivit lite tjock. Nästa informationspunkt handlade om att Mr P & LOBban håller på att starta företag tillsammans och när Coop Forum stänger igen här i höst så ska de öppna sin firma där. Mr P ville dock inte avslöja exakt vad de skulle arbeta med i firman, men han uppmanade alla att köpa aktier i nya butiken som han under samtalet kallade ”FF” = Fina Fisken.
Förutom det så meddelade han att de kanske skulle anlända Dalom en dag senare för MästerMekanikern hade fått punktering, och under samtalet såg Mr P hur luften pyste ur ur MM´s bakdäck också så nu hade han ju dubbelpunka. & innan samtalet var över hade både han själv och RaggarNallen fått dubbelpunka så de skulle nog inte kunna komma hem förrän framåt torsdag…


Hur mysigt är det här då?! VA VA VA?!

När Mr P ringde senare efter mörkrets inbrott så sa han sig vara ute i den belgiska djungeln…..hmm….djungel i Belgien…?? Har de ens skog där…??
Nåväl, de hade fått nys om att Mr P ska besöka den filippinska djungeln med Kent W och kamraterna tyckte således att Mr P kunde börja öva genom att vara i den belgiska djungeln….

Jaja, skulle han vimsa bort sig i den där belgiska djungeln som han talade om så tror jag nog att Gringos har några sökhundar som letar upp honom illa kvickt! =)

Fredag på Europatouren…

Först och främst kan vi ju konstatera att torsdagsnatten fortsatte i samma anda som tidigare under kvällen….
…de skålade….och byggde…

Du ser sammanbiten ut Christian….varför? Aha, du försöker se nykter ut….men det går så där tycker jag… =)

Under fredagen var det dags att säga tack och adjö till Black Hawks Mc Kettenkamp och fortsätta till Gringos Mc. Det gick ju bra….tills de träffade herr polizei….det är oklart varför konstapeln stoppade världens mest ordningssamma bikkers men jag är mest glad över att han lät allesammans rulla vidare….puh…

De kom välbehållna fram till Gringos och då var det ju bara för dem att lägga i nästa växel och parta på…

RaggarNallen skrev att detta var Pressfotografen…

…& det här var Kungen Baloo!

På kvällen var det dags för presentöppning:Av Galtholmen fick de en helt unik tavla skapad av en lokal konstnär!

Nattens festligheter fortsatte, Mr P fickringde några gånger, ja allt var som vanligt ungefär!

Torsdag på Europatouren…

Torsdag och Rubbish Mc anlände till kompaniet, efter dagens körning från båten anlände de sedan allesammans till vännerna i Blackhawks Mc Kettenkamp! Kolla in stället! WOW!!


De körde ut bärs på pirror och de hade måååånga öl fick jag rapporter om…

Lite senare var det dags för gruppfotografering och det såg ut så här:

Vilken helt fantastisk bild!! Den visar verkligen hur helt jävla underbar en sån här resa är!! Så många vänner, så många likasinnade! Jag började nästan gråta när jag fick bilden, ni som är införstådda ser hur fantastisk bilden är!
Ni ska få se några sekunders film också, och ni kan då räkna ut vad lurifaxen till vänster precis gör! =)

När Mr P ringde på kvällen var han helt lyrisk! Han lovordade Black Hawks Mc Kettenkamp och stället var helt, helt fantastiskt! Han berättade även att det oavbrutet firar att Roadcaptain fyllt 50 och han såg ut så här:

Han hade dock inte börjat nysa än så det var ingen fara på taket!
& där är ju vår käre Tommen också! Fint att se dig!


De jobbade på formen och om man ser till alla tomma flaskor så misstänker jag att den var fantastisk! Formen alltså!
& där sitter ju Jostein också, han kan dricka småflaskor han!

Det var torsdagen det, har även rapport om fredagen på gång men den kommer lite senare idag!
Mr P har redan ringt och tjoat och RaggarNallen har sms:at! De har det helt underbart och de är såå värda det!

Hörs senare under dagen! =)

 

På rull igen…

Så var det dags för gubbsen att rulla ner i Europa igen! För till helgen firar ju Gringos Mc i Belgien 30 år on the road!
Roadcaptain, Mr P, Farbror B, Alfons Å, Inge Glid, RaggarNallen, Den Galne Tysken och MästerMekanikern rullade iväg igår förmiddag på självaste Nationaldagen. Innan de for surrade vi lite om vilka de ska möta upp efter vägen och de kommer möta upp Rubbish Mc som kommer med båt från Oslo och även Pida och Da Flower som åkte lite tidigare. De är 7-8 stycken Rubbish:ar som kommer och jag kan föreställa mig sjöslaget som kommer inträffa….hujeda mig. Roadcaptain och Mr P talade om att det ju kan tänkas att Tommen har blivit alldeles för smal men det skulle då ordna sig för då skulle Mr P se till att han fick flytande marsipan intravenöst! Hur svårt kan det va liksom!?

Det var många som ville vinka av dem inför denna Europaturné!

Så där ja, då var alla färdigpackade och det var dags att dra. Men vänta nu, var i hela fridens namn var Alfons Å nu då?? Jaha jaså han skulle BARA sticka hem å hämta långkallingar!? Han ska bara och han ska bara, otippat! Mr P kallade honom för Lill-Cribba och den han syftade på var så klart legenden Cribba Wetterskog, när det begav sig hade även han en förmåga att gå och duscha eller nåt när alla stod startklara!

Nåväl, de rullade iväg från Dalom och det såg ut så här:

Det där ljudet, synen….!!!!
Men kör ordentligt gubbs!

Första facebookrapporten kom från en snabbfika i Mariestad:

Nästa från hamnen i väntan på färjan där MästerMekanikern tydligen passade på att trimma lite, eller nåt…:

Lite senare ringde Mr P och meddelade att de var ombord på färjan och att de hade fått knäppa varsin kall.
Resan ner till Götelaborg hade gått galant, inga haverier eller nåt trots att de är fyra choppergubbar i kortegen! Nu får vi hoppas att resten av resan går lika galant!
Men det var sagt att de skulle dricka EN bärs var på färjan och jag har precis för mig att flera av dem är jävligt bra på matematik men inte vet jag hur det blev nu då, för mig veterligen så är ju inte 1+7= EN….. Mr P sa att han skulle gå och låsa in sig i hytten så att det skulle bli lugnt för honom…. Näe jag tror inte på Rödluvan heller…. 😉

Jag ser med spänning fram emot nästa rapport!

 

Norrtälje Custom Bike Show…

Förra helgen gick ju Norrtälje Custom Bike Show av stapeln. & vilket väder de hade!! Typ 30 grader och strålande solsken från en klarblå himmel! Drömväder för en arrangör!
BolibompaTommy, Trötter och HängBjörken for dit på fredagen och de hade det bra så klart!

Kolla in BolibompaTommys och Trötters ansiktsuttryck i filmsnutten nedan (skrattar ihjäl mig!):

Sen fick jag ett par bilder också!

Trötter gillar bärs!

De hittade på Ollääää som var där och gjorde reklam för Hydet Hillclimb! Info om det arrangemanget kommer här på sidan inom kort också!

Det är ju så vackert! Människor som bara går omkring och är sig själva, tar en kall, snicksnackar med kända och okända! Livet!

50 år idag!

Idag hurrar vi för ordningsmannen i klassen, han som har stenkoll, han som har ett finger med i allt! Roadcaptain fyller 50!! And still going strong!
Vad vore Galtholmen Mc utan dig!

Här kommer några bilder som är cirkus 10 år gamla och han har inte åldrats en dag!