All around the world….

De åker kors och tvärs de där Galtgubbarna! Förrförra helgen var ju ett gäng som bekant på Brotherhood Mc´s 35-årsjubileum. Diverse telefonsamtal vittnade om en galet rolig helg! Väl hemma berättade Nancy bland annat om den där dagfyllan på lördagen, hur de låg i sängen och drack rom och cola klockan 10:00 på lördagsförmiddagen och skrattade, skrattade, skrattade! Åhhhhh vad jag blev avis…ja inte på rommen för sånt skit går ju inte att dricka, men på det andra…!

På söndagen åkte i alla fall de flesta hem med flygmaskin igen. Mr P och N-K Pyssling fortsatte sin Europe Tour Autumn 2019! Veckan gick och de rullade omkring på fina vägar, åt god mat och somnade tidigt om kvällarna! Hälsoresa typ! 😉

Föregående helg var det YammaJansons tur att dra till Belgien men till Black Hawk Mc och deras höstfest! Han reste alldeles ensammen men jag tror ju inte att det gick någon nöd på honom direkt!

I lördags kom Bonka Mc förbi på en fika. 9 Bonka-medlemmar var ute på en liten lördagstur bara så där! Vad sa ni nu då!!?

Nu är det måndag igen! Får se vad kommande helg har att bjuda på!
Höres!

On the road again…

I torsdags var det så dags för Mr P att rulla neråt Europa på sin höstresa, denna gång var det enbart han och Nilsson-Karlsson Pyssling som rullade iväg utanför 70-skyltarna.

N-K Pyssling kollade upp vädret neråt Europa….
…medan Mr P / morfar lekte lite med KaramEllen och sålde en pall spackel….
…innan de hoppade på hojarna….
….och rullade iväg!
Resan till Götelaborg gick fin-fint…..här dags att inta den obligatoriska kalla på båten till Kiel!

Fredag morgon var det dags för ett gäng Galtar att hoppa på en flygmaskin och fara iväg. Alla vill ju liksom vara med och fira Brotherhoods 35-årsjubileum! Så medan de var uppe i det blå så rullade Mr P och N-K Pyssling vidare 70 mil till Antwerpen…

…ibland kan man dock behöva göra ett akutstopp! Har man tur hinner man stanna innan en ”olycka” sker!

Ida är det lördag och jag har just fått rapporter om en dagfylla i Antwerpen! Jag vet att de har galet roligt! To be continued….

När livet är enkelt…

Under helgen som var befann sig Roadcaptain, Smuts och Hängbjörken i Kristiansund tillsammans med Rubbish Mc, Mumin och några fler! Det verkar ha blivit en härlig tradition att resa dit tillsammans och besöka och bo hos Frank!

HängBjörken skickade några foton till undertecknad och han sammanfattade det hela mycket enkelt med orden ”när livet är enkelt <3” och kära vänner, det är precis så det känns när man befinner sig på en plats, vilken som helst egentligen, med älskade bikervänner! Då är fan livet enkelt och alldeles, alldeles underbart!

Här kommer ett gäng bilder!

När man har en riktig myskväll med kamraterna kan det se ut så här….
….och så här för all del!
Kvällen fortsatte och det blev natt!
Visste jag inte bättre hade jag trott att det var ni två som var sjökaptener….
…eller kanske Roadcaptain. Han är bra på mycket, han kan säkert köra båt också!
Livsnjutare!
Allvarligt, bodde ni ihop med den där??? Den ser ju helt livsfarlig ut!!! Kolla in de enorma fötterna…!!!
Christian fixar lite crunch.
Här kollar de på något slags uppträdande ser det ut som….

Det är dock högst oklart om livet var lika enkelt på söndagen….hehe….