Vintern är här….

…och Kung Bore knackar snart på dörren! Nej det är verkligen ingen idé att pipa om det kära vänner! Vi bor nämligen i Norden och that´s the way it is vad gäller vädret!

Jag har sett att en del av gubbsen börjat skruva för fullt inför kommande säsong! Det är piggt gjort tycker jag! Heja er!

BolibompaTommy har hunnit fylla år här under november också! Grattis kära vän!

Vilken helt fantastisk bild! Time goes by!

Framledes ska det fixas med julkort och annat som hör årstiden till!
Vill bara skicka med er en liten devis på hur livet kan vara:

 

Har ni irriterat er över den totala tystnaden…..

….här på sidan?? Det har jag. Men tro inte att jag suttit här å pillat navelludd utan att göra någon-jävla-ting! Har under cirka en vecka ägnat x antal timmar åt att försöka ta mig in på adminsidan…..nervsammanbrotten har avlöst varandra här på Southfork & så plötsligt alldeles nyss kom jag in….via mobilen. Så nu sitter jag här å skriver via mobilen….det första jag funderar över är hur massor av människor sköter ALLT via mobilen….det tar ju för fan en evighet att skriva en text med enbart höger tumme!!!

Nog med gnäll nu! Förrförra helgen gick i alla fallårets halloweenfest av stapeln på klubben! Å vi hade lattjo så klart! Den som uppskattade just lördagen den 3 november 2018 allra mest var nig den här mannen:

Jag lyckas inte ens vända på bilden i adminprogrammet, i ajjfåååånen med höger tumme….. Suck.

Men grattis hur som helst HängBjörken! & välkommen till nästa steg! 👍🏻

Sillar och tupplurar….

Förra helgen stod Odendisa Mc´s sillskiva för dörren och självklart var det ett gäng Galtar som for dit! Sillarna var säkert goda men det brukar vara det där som Bosse Giftblandare går runt och bjuder på som är minst sagt livsfarligt…..!

Igår fredag var det fredagslunch på klubben. Efter att man ätit lunch bör man ju ta en liten tupplur och det är nog Mr P den förste att skriva under på. Det är inte ofta han hinner ta den där tuppluren men han är SÅÅ värd den. & var kan det vara skönare att ta en tupplur än på en nedsutten soffa på en mc-klubb i en välsoven sovsäck som någon lämnat kvar?!?

It´s a Strand thing, fotografering, on the road…

Jodå, nog rör det lite på sig trots att hösten har slagit oss med full kraft! Vi har ju haft några helt fantastiska dagar med brittsommar då det varit helt ljuvligt att köra mot solen bland alla vackra höstlöv!

Förra helgen var ett gäng på Blues & Rock jam hos Mashed Kidneys Mc i Skultuna och igår var ett gäng till AB Anfall i Kungsör, så nog rör de på sig som sagt!

Vi har även fått till ett par fotosessions med gubbsen å hojarna! På två gånger har jag lyckats fota 14 av 18 stycken! KORS I TAKET! 😉

Från och med nu finns även Del 13 upplagd av It´s a STRAND thing! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: vilken krigare han är våran Fight!

Del 13

Oktober är här….

….och det betyder höst på riktigt. Det kommer dock några till dagar då man kan köra hoj, då höstsolen skiner från en klarblå himmel och luften är så där hög och krispig, så passa på!

Idag fyller vår gode YammaJansson år, grattis kära du!

Sen utlovade jag ju en bild på en sviiincool tatuering också och den kommer här:

Det är väl ingen som kan undgå att se vem som är på bilden eller vilken Benny som avses?!
Det är DannyBoy som har fått den här förevigad på benet och det är Mr P´s egen tatuerarmåg som skapat!

Även gubbsen blir äldre…

….även om det är svårt att tro! =)

Tidigare i veckan fyllde Elaka A år, grattis din elaking! Nej men jag vet, han är egentligen inte speciellt elak men däremot jävligt stollig!

& idag fyller ingen mindre än Alfons Å år, grattis kära du! Kanske sitter hans familj vid bordet och väntar med födelsedagsmiddagen medan han hastat iväg med orden: ”Jag ska bara….”

För övrig inväntar vi stormen Knud som tydligen även vi ska få känna av….så håll i hatten kära vänner så ni inte flyger iväg!
I skrivande stund har det just kommit ännu en chopper till Galtholmen Garage, det är ett väldigt chopprande nu för tiden! Kul!

Hörs snart! Då ska ni få se en sviiiincool tatuering!

Weekend hos Blackhawks Mc…

….hade Roadcaptain, YammaJansson, BolibompaTommy, Fight och lilla frun förra helgen!


De lyckades till och med engagera sig i ett studiebesök på Duvel Bryggeri! Fast det är ju högst oklart i vilken form de var där! 😉


Jag tror dock att det var mest Rock n Roll……precis som sig bör!

Dammluckorna slogs igen….

….när Mr P´s gamla trotjänare havererade ett par dagar in på Europa-touren……jävla, jävla skit! Det är oklart ännu exakt vad som är fel men det var uppenbart att touren var över för Mr P…..

Här står hon, någonstans i Tjeckien, och väntar på transport hem till gamla Svedala. Men vi får se det så här, det hade kunnat vara värre…. & med tanke på hur många mil Mr P kört med madamen så är det ju inte jättekonstigt att hon går sönder till sist….men typiskt att det hände på en långresa…


Mr P åkte flygmaskin hem och de andra fick således fortsätta på egen hand….

Jag tycker nog de ser lite vilsna ut utan Mr P….

Men Mr P drog till Tramps Mc i DalaFloda i lördags med Spanjoren och MästerMekanikern.
Här vilar inga ledsamheter! 🙂

Historien förtäljer inte om Mr P & Nyman hade den där jävla Tuppen med sig också som de har delad vårdnad om…

En liten försening…

….kan inträffa så lätt…. Mr P & co. åkte som bekant söderut i söndags. Dessvärre så gick flera ekrar av på Mr P´s bakhjul vilket gjorde att han inte ens trodde han skulle ta sig fram till hamnen i Karlskrona… Men dit kom han, och med båten likaså. Väl framme i Gdansk tog han sig med nöd och näppe till en HD-butik men de kunde tyvärr inte hjälpa honom…..F A N! Skulle drömmen om Europatouren 2018 släckas redan andra dagen?? Men nejdå, de på HD-butiken kände en kille i stan som skulle kunna hjälpa till efter sitt ordinarie arbete på måndagen. Han skulle fixa problemet under måndag kväll/natt och Mr P skulle sedan få hämta hojen klockan 12:00 idag tisdag. Puh….vilken lättnad!!

Detta gjorde att de fick ta en oplanerad kväll/natt i Gdansk…..ser de ut att lida tycker ni?!? 😉

Ikväll fick jag rapport om att de åkt cirka 55 mil och de befinner sig nu vid gränsen mot Tjeckien! Det här går bra det! =)

Det kom ett foto…

….från Norge med hälsningen: Norge är fantastiskt =)

J A G  V E T ! ! !

Jag unnar självklart mina vänner att köra hoj i Norge och umgås med Rubbish:arna men jag är den första att erkänna att jag är lite bitter över att jag inte kan vara med….. Kolla in bilden!! Hur vackert???

Norgeresenärerna vänder näsan mot gamla Svedala idag men istället har Mr P, RaggarNallen, Mumin, Nilsson-Karlsson Pyssling och Kjellgren rullat ner mot Europa. De hade informerat mig om att de skulle åka klockan 10 noll noll, men 09:05 fick jag ett samtal med uppmaningen att jag fick lov att skynda mig, de skulle åka PRONTO! De hade minsann bråttom ut på vägarna!
Så här såg det ut imorse vid Gubbdagis:


& strax därefter rullade de ut från hembygden:

Okej, nu kör ni som folk gubbs och akta er för alla galna bilister! Ha en fantastisk resa och samla ihop ett gäng nya minnen som ni kan berätta när ni sitter på hemmet på ålderns höst!
Pusshej!