På tur till Dented Chrome Mc…

I lördags var det samling vid pumpen innan avfärd mot Borlänge. Många Galtar hade åtagande hemma på klubben men Mr P kunde i alla fall fara iväg med några polare! Innan vi drog hängde vi på klubben en stund och vi kom att tala om svunna tider vilket resulterade i sådana skrattsalvor så att träningsvärken skulle vara ett faktum dagen efter. Vi talade bland annat om när XX kom på den geniala idén att låna en tandemcykel på Gotland och inte nog med det, han satte sig bak på cykeln och försökte cykla, det gick så där kan jag berätta….någon barmhärtig person fiskade upp honom från gatan och körde honom till akuten i Visby… Vi talade även om vår gode Nobbe Viking, han som aldrig har förstått och aldrig kommer att förstå hur rolig han är och vilka helt fantastiska saker han vräker ur sig! Eller vad säger ni om den här kommentaren när Galtholmen Mc var på klubbresa i det stora landet over there: ”Tänk att det har blivit så amerikaniserat här…”
Hade det blivit amerikaniserat i USA? Nej men dra på trissor!! 🙂

Till sist for vi iväg och här är den obligatoriska pinkpausbilden utanför Säter…

På plats hos Dented…

Ikväll ska vi absolut INTE dricka någon sprit, vi ska hålla oss till bärs….

…och vips stod där TRE x Pinocchio! Inte vet jag vem de trodde att de skulle lura?! Inte Hittebarnet i alla fall… =)

Mr P har ju en förmåga även han att säga saker som gör att man storknar av skratt. Orden tar liksom aldrig slut heller utan de bokstavligen sprutar ur honom, lite som orddiarré skulle man kunna säga. I lördags konstaterade han bara helt enkelt att RaggarNallen är en Hobbit. Så var det med det liksom. Så nu umgås vi med en Hobbit.

Igår torsdag…

….var det torsdagsmys på klubben och när möjlighet finnes ska självklart gubbsen få lite gofika en vårkväll som denna!
Mr Chopper-P kom inglidandes med det nya vidundret….fittirackarns vad cool den är…

SLEMber Plåt kom infarandes som skjuten ur en kanon med en pizza som han drog i sig i ett nafs…

Sen var det dags att smaka av en nybakad morotskaka…

Farbror B menade på att han ju har två mungipor och han kan ju således äta två bitar kaka samtidigt….att någon annan aldrig tänkt på det…! Ser ni förresten vad korthårigt skägget är…..så blir det när man slinter med trimmern…

Efter fikat får man mysa i soffan mellan gubbsen anser Chili the Liondog!

Snyggingarna…

…var på tur i söndags också! De for till Handelsboden i Västerås. De är ju liksom så snygga så butiken publicerade en bild på dem på sin facebooksida! =)

Fy för fan vad underbart väder det är nu! Nu vill man ju bara köra, köra, köra!!
& snart är det ju dags att dra till Pannkakslandet på Burn down the winter-fest också!
Men var ni än far så måste ni lova att vara rädda om er, kom för Guds skull ihåg att vi verkar vara osynliga för många som åker på fyra hjul!

Regnet öser ner…

…det är grått och riktigt sömmenväder……men vet ni vad, med regnet försvinner också snön i rasande fart och när snön försvunnit kommer vi snart att höra di där sopmaskinerna som fräser omkring överallt och när sopmaskinerna gjort sitt jobb, då jävlar är det dags för våra vidunder att äta mil!
Det är vår kära vänner! Sitt inte och sura över det gråa vädret, snart kommer solen tillbaka och strålarna kommer värma våra frusna kroppar!

Mr P har förresten gått och köpt sig en chopper, så nu blir han Mr Chopper-P med hela svenska folket!

Hur fränt kan det bli liksom?!