Ola L-P…

….ska köra flygande kilometern på Speedweekend i Årsunda nästa helg och igår var han ute och testkörde V8:an på älvens is….

Med sig i Årsunda kommer Ola L-P självklart att ha sitt Team Mandelmann!
Personligen har jag ju svårt att förstå hur han vågar köra på älven men han är ju en galenpanna av sällan skådat slag så…

Det sades att isen var 5 cm tjock på älven nu och att det räcker gott och väl, men jag vet inte det jag….
Ta gärna en tur till ovan nämnda plats och kolla in när Ola kör flygande kilometern på lördag, första start går klockan 10:00! Igår kom han upp i 208 km/h, på lördag satsar han på ännu snabbare tid!

Igår kväll for ett gäng Galtgubbs ut på tur. Först tog de en vätskepaus hos Chosen Few i Sandviken och sedan styrde de till Bockens Mc i Gävle. De hade haft det mycket trevligt och det konstaterades att de åkt alldeles för lite åt det hållet i Sveriges avlånga land. Men nu blir det kanske ändring på det!

För övrigt så sjunger fåglarna så vackert om våren och det droppar från stuprännorna. Det finns hopp om våren även i år!

Ljuset är på väg tillbaka…

…..det har ni väl sett?! Jo jag vet att vi har fått enorma mängder snö men ändock, ljuset! Visst är det väl ljuvligt!

Här i Dalom laddar man för ännu en hojsäsong! Dannyboy och Farbror B är mycket ihärdiga i sitt nya garage på Gubbdagis, där det byts oljor, fixas och donas!

Här är det Farbror B´s buss som får lite omvårdnad!

Ja som jag skrev ovan så har Farbror B och Dannyboy skaffat sig ett garage på Gubbdagis, det är ju liksom lite platsbrist i garaget på klubben…. & då undrar ni förstås hur riktiga bikers har det bland en massa raggargubbar??! Jo de har det nog ganska bra, och jag tycker det är rätt så bra att folket på gubbdagis blandas upp med lite bikkers, jag menar, de kan gott behöva några friska fläktar i form av bikkers som rör sig utanför 70-skyltarna, raggargubbs har ju annars en förmåga att mögla fast i garaget! 😉

Här om helgen var ett gäng till Immortals Mc i Borlänge på lite häng. Det lovades dyrt och heligt att de skulle vara hemma tidigt……tidigt med mina mått mätt är ungefär vid 24-01. Men det sket sig ju big time, klockan 04 slog det i dörren här hemma….jodåsåatt.

För övrigt så är ju en ny generation Galtholmare under uppväxt!

Viggo på Willys med snyggast kepan!

Kan bli så att Prinsessan av Southfork svänger in på Galtholmen på en fet Harley om sisådär 20 år också, hon lär ju liksom se så att den nya generationen Galtar sköter sig! 🙂