Förra lördagen…

….var vi några stycken som stack till Pannkakslandet och kollade in Stubborn Mc´s jubileumsfest! Det var en mycket trevlig tillställning!

Igår torsdag hojade Roadcaptain, Smuts, BolibompaTommy och HängBjörken till Idre för att övernatta i YammaJanssons stuga. Idag for de sedan vidare för att möta upp Rubbish-guttarna efter E6:an och sedan har de tillsammans åkt över fjället till Kristiansund. I Kristiansund ska de sedan hänga med Rubbish Mc över helgen och fifaaan vilken mysig helg de kommer få!!!
Får se om vi får någon uppdatering här i dagarna!

Bockens Twinclub Gävle…

….kom på besök förra fredagen! De skulle till Strängnäs på bikeshow på lördagen men ringde Roadcaptain och frågade om de inte kunde få komma på ett litet besök fredag-lördag & självklart fick de det! Till saken hör att Galtholmen och Bockens umgicks en del förr i tiden men sen kan det ju bli så att vägar skiljs åt, medlemmar fortsätter med något annat i livet. Hur som helst så är det kul som fan att kontakten återupptagits!!

Den här gode mannen Lasse, var förr i tiden med i Underground Mc i Hedemora och på den tiden hade han även en fjälla i Avesta. Lasse efterfrågade bland andra Kent & Cribba Wetterskog, Ybban, Jocke Mellström!

Roadcaptain hade självklart kockat! & kvällen till ära fick det bli en klassisk garagefest då övervåningen var uthyrd. Men en garagefest går inte av för hackor, just like the good old days!!

& precis som sig bör så var det en cykel som behövde fixas lite, så det var bara för gubbsen att rulla ned den i garaget och sedan skruvades det ett slag medan de andra stod runt omkring med en kall! Precis som det ska vara på en garagefest!

Jodå, MästerMekanikern kände igen Lasse, han behövde bara titta på honom en liten stund först! 🙂

Bikers är alltid hungriga, alltid! Sen har vi ju MästerMekanikern och Farbror B så klart, men de spelar som bekant i en helt annan matdivision!

Tack Bockens Twinclub för besöket!! Nu kommer det garanterat inte att dröja år och evigheter innan vi besöker varandra igen!

Ett till inlägg kommer snaaaaart……det är mycket att berätta nu! 😉

Att aldrig sluta leka….

Förra helgen var ett gäng gubbs med anhang hos Strul Mcc på den årliga Mälaren Runt-festen så klart! Enligt rapporterna därifrån hade de skojigt som vanligt!
Men jag skulle vilja tipsa Trötters arbetsgivare om en sak……om det skulle vara så att du tycker att Trötter verkar försvinna från arbetet eller att vissa jobb tar väldigt lång tid så kan det helt enkelt vara så att han hittat någon liten rutschkana som han helt enkelt inte kan motstå att prova….. För enligt bildbevisen var det vad han ägnade sig åt hos Strul Mcc… 😉

Play is the highest form of research.
-Albert Einstein-


Jodå Trötter, du vågar!

Ja men där ser du, det var inte så farligt!! =)

Den 16 augusti 2015 skrev jag ett inlägg på facebook som spred sig med vindens hastighet, jag skrev:
”Det här med mc-träffar…

För x antal år sedan när jag var hos Strul Mcc i Enköping på Mälaren Runt-festen så såg jag plötsligt hur en utvecklingsstörd gubbe tuffade runt inne på området, jag gick och sa till någon av Strularna att ”Du den där mannen med rullatorn måste ju ha kommit fel, ni kanske ska hjälpa honom härifrån.” Men då fick jag veta att han och några till gubbar (jag kallar dom för gubbar, jag vet inte hur gamla de är…) brukar hänga där på festen, de bor på ett hem för utvecklingsstörda i närheten. De kommer dit och kikar runt lite, tittar på motorcyklar och människor, och de frågar Strularna om de kan hjälpa till med något och då får de plocka av något bord eller nåt sånt och sedan får de lite fika såklart.

Vi talade om det där på förmiddagen idag och då berättade Frycken hur gubbarna kommer dit annars också, de tittar lite när det mekas i garaget och så vidare. Vid ett tillfälle sa en av dom: ”Jag tycker om att vara här. Ni är snälla mot mig. Jag är trygg här.” Han berättade även att om han går till stan så är folk dumma mot honom.
Fascinerande….platsen gubben är trygg på är en motorcykelklubb som igår var helt smetfull med folk och motorcyklar. Där är de fredade och alla är vänliga mot dem. Jag är nästan säker på att den här helgen är årets höjdpunkt för dem.

Vackert så det förslår.

Mc-världen är en underbar värld att vistas och leva i!

Nu ser jag att spridningen av detta inlägg tagit fart som en löpeld igen på sociala medier och det är bra det! Jag önskar att alla skulle förstå vilken magisk och vänlig värld mc-världen är. Men jag är även medveten om att det är svårt att fatta när man aldrig upplevt det. Jag är i alla fall glad, stolt och tacksam över att vara en del av den världen!

 

Födelsedagsgubbar…

I början av augusti fyllde LOBban år, grattis din gamla slagskämpe!

När vi var hos Sofia Hogs var han en riktig komiker också. Där på nattkröken träffade jag på honom i en av barerna och då förkunnade han att han hade lite att stå i, han agerade nämligen vakt.
-Jaha, sa jag, vad vaktar du då?
-Jo, sa LOBban, det är nå jäkla gubbar här som vill slåss, men då tog jag nacksvingsgrepp på den ena och talade om att skulle han slåss så fick han ge mig 500 spänn först…
& där hade jag redan börjat asgarva…
-Jag vet inte varför jag bara sa 500 spänn….? la han till.
-Hur gick det då? undrade jag.
-Äh han ville inte betala så det blev ju inte slagsmål…
Jag fick en björnkram av honom och sedan gick jag skrattande därifrån! LOBban som slagsmålsvakt, jo jag tackar jag!

& idag fyller Smuts år! Grattis din gamla stolle!
& tack för bodyguardarbetet! När vi var hos Sofia Hogs så skulle jag ta ut pengar i Akalla centrum. Bara att säga Akalla Centrum känns ju livsfarligt liksom…..man såg ju hur hyenorna lurade bakom varje stolpe… Men då stod han där bakom mig som ondskan själv, där skulle fan inga hyenor kunna komma i närheten av en gammal webmaster. Så det så! <3

Sofia Hogs baby…

Fabienne: Whose motorcycle is this?
Butch: It’s a chopper, baby.
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It’s Sofia Hogs.
Fabienne: Who’s Sofia Hogs?
Butch: Sofia Hogs has done 50 years on the road baby. And baby, Sofia Hogs is still alive!


Förra helgen gick alltså Sofia Hogs 50-årsjubileum av stapeln! Hur mäktigt är inte det?! 50 years on the road liksom!
Det var Galtar som for dit redan på fredagen och ett gäng anlände på lördagen. Det var såå gemytlig stämning och rock n´roll liksom! Det dök upp gamlingar som säkert inte varit med i gemet på många år, men missade Sofias 50-årskalas gjorde de minsann inte! Respekt!

Som sig bör spelade bandet den ultimata mc-träffslåten och gubbarna hade självklart dansskorna på:

Tack Sofia Hogs för ett härligt 50-årskalas! Nu rockar vi vidare mot 60-årsfesten! =)

Hydet Hillclimb 2018

Förra helgen var vi till Hydet Mc på deras Hillclimb & Party! En tradition är ju en tradition ni vet! Dessutom var det 25-årsjubileum för själva hillclimbtävlingen i år! 25 years liksom och alla förare har överlevt denna galenskap!


Samling på Southfork innan avfärd.


Svårt att se på den här bilden men jag kan tala om att Roadcaptain såg lite moloken ut….. Varför? Jo för han hade ingen möjlighet att följa med till Hydet utan han tog bara rygg på oss ut till RV70 och sedan vände han hemåt igen… Han sa dock att han ska ta igen det med råge på Sofia Hogs 50-årsfest nästa helg…. Oh no….då kan vi räkna med att han kommer börja toknysa så där och då vet vi att det är fara å färde…..och sedan kommer han bli så där fyllsjuk som bara han (och jag) kan bli! Men, men, ibland kan det va värt det!! Tror jag…

Time to go….

Lördag i Botkyrkabacken, foto taget från MITT fototorn!! Jo det är säkert, det är MITT, MITT, MITT! Hydet-Danne fixade det åt mig för några år sedan! Kul också i år när Janne Ramsel i crew:et sa åt någon som var på väg att klättra upp i tornet att han måste fråga mig först!! Moahahaha!!! =)

Lördag, sen eftermiddag och ett gäng gubbar satt och filurade utanför 10:an! Fina, fina 10:an! Jag har fått äran att åka på resa i 10:an och jag kan säga att mysigt är en underdrift! Jag skulle vilja ha en egen 10:a!

Enligt traditionen så åt vi på Buenevento och därifrån är det ju alltid lite knixigt att fixa skjuts till klubben. Det löste sig även denna gång och Bolibompa-Tommy erbjöd Lill-Hampus att sitta i hans knä. Vadå, får man inte sitta två i samma säte?! Men de spände ju i alla fall fast sig med säkerhetsbälte!

Lite soft häng innan dansskorna åkte på för kvällen!

Jag kan även berätta att BolibompaTommy ringde hem till Trötters fruga, det kan vara så att Trötter trissade på lite men hur som helst så ringde han och här följer det BolibompaTommy sa till henne:
”Har du lekt något med Smurfan då? Va? Jo men det är klart du ska leka med Smurfan när du är ensam hemma…. Men vet du, jag har ju en Gargamel och han brukar jag leka med!”
Alltså allvarligt! Smurfan & Gargamel?!? Jösses!

Vi hade en kanonhelg hos Hydet som vanligt och som vanligt så kom inte Trötter och BolibompaTommy överens med blåsen när det var dags att åka hem till Dalom. Men som sagt, en tradition är ju en tradition, och det verkar i alla fall Trötter ta fasta på!

Det kommer mer foton från helgen så småningom! Lovar.

Torsdag 1 Augusti…

SORRYYYYYY för den obefintliga uppdateringen men jag har ju börjat jobba efter semestern! Urk! Men nu är det dags att försöka komma ifatt med uppdateringar här på sidan! Så ge inte upp gott folk!

Förra torsdagen kom Tommen och Christian fräsande från Trondheim och Mumin från Finland för att ha lite torsdagsmys med oss innan det på fredagen var dags att fräsa vidare till Hydet Mc Stockholm. Det är så mysigt när kamraterna kommer på besök, kolla själva:


Jajjemän, ORDström it is! Så här korthårig tror jag inte han varit sedan han blev tvångsklippt efter en hillclimbvinst för en 15 år sen eller nåt!Chili the liondog klättrade upp bredvid Tommen för att få lite kos av honom!

Alfons Å såg ut att ha nå rackartyg på gång….som vanligt.


Senare kom Roadcaptain insladdandes med pizza i stora lass! OCH pizzasallad, icke att förglömma! Ni kan ju försöka beställa pizzasallad nästa gång ni är in Norge så får ni se vad ni får!

Alla sätt är bra utom dom dåliga! Jodåsåatt!

Hur mysig kan en helt vanlig jävla torsdag vara?! VA?! <3