Den där Kung Bore…

….gillar verkligen att retas. Härom helgen var det ju K A N O N -väder och vips så ställde Kung Bore till det igen. Jag hade lite foton från en hojsväng för ett par veckor sedan men nu hittar jag dem inte i Ajföönen…..så jag får återkomma till det…

För övrigt så var Mr P & Nilsson-Karlsson-Pyssling till Järvsö tidigare i veckan för att Mr P´s vrålåk skulle servas. De åkte i söndags i snö och drivis….nej men det snöade faktiskt, men som de hårdingar de är så fortsatte de sin resa! Så klart.

Väl installerade i Järvsö tog de sig en stänkare för att värma både kropp och själ. Det var de väl värda!
Haha, nej självklart är inte Mr P rädd för kossor. Han är ju inte rädd för fan själv! Eller jo förresten, jag kom på en sak han är rädd för – möss, han är rädd för möss! 🙂

Idag fyller förresten Farbror B år! Grattis din stolle! Längtar efter en sån där Kir-frukost då du förgyller allas morgon med ett par danssteg!

& imorgon är det sista april. Då ska det väl skramlas med kastrull-lock, eldas och stimmas. Ja på coronasäkert avstånd så klart.

Vi hörs gott folk!

En sprojlans ny Road Glide limited….

….stack Mr P till Järvsö och inhandlade i torsdags!
Han är sååå värd den här hojen! Jag vet ingen som är mer biker än Mr P! & då känner jag ganska många bikers…!
Han köpte sin Road King ny 1999 och några motorbyten senare så kan vi konstatera att han till dags dato färdats mer än 40.000 mil tillsammans med sin trotjänare!! Sisådär 10 varv runt jorden alltså! PLUS alla mil han kört på andra hojar!! Det ni!!!

Sen kraxar en del: ”Jaha, ska du börja åka buss nu?!” Ja det kan man ju tycka om man vill………men jag tror mig veta att Road Kingen kommer få känna på fartvinden emellanåt även fortsättningsvis, för att inte tala om alla mil han kommer nöta med choppern. Så kraxa på ni som känner för det och fortsätt gärna att köra inom er egen kommun som ni roat er med de senaste 25 åren! 😉 Mr P kommer fara ut i världen på två hjul som vanligt, ta sig en liten weekend på några hundra mil, ni vet?! =)

Fortsätt nöta mil Mr P! Men kör så du kommer fram! Alltid!

En liten torsdagsutflykt till Järvsö i bärplockarbussen, det var MästerMekanikern, Smuts, Spanjoren och Remmen (som skulle hämta sin hoj i Järvsö)
Han fick ett riktigt välkomnande! Inte mer än rätt!
Jaha, jaså det är den här jag har köpt osedd?!
Det här känns bra! Vi kan nog bli kompisar vi två!
Men det var ju en herrans massa knappar och grejer…
Fotografering innan avfärd!
Skynda, skynda, Mr P var ivrig att komma iväg! Remmen tog det hela med ro…
Järvsö Motor publicerade en fin bild på sin facebooksida så klart! De tyckte det var förfärligt skojigt att Mr P envisas med att åka runt med sin silvertejpade hjälm! Jo, han har ju gjort det några år… 😉
Icke att förglömma! Hojen tillhör Morfar OCH KaramEllen!

Vår & aprilväder…

Ja våren är ju här och JA vi har riktigt, äkta aprilväder så klart.

I påskas var det ett gäng gubbs som for till Odendisa för att säga hej och smaka ett glas starkt…
Ex-Galtar var nästan i majoritet på den här utflykten ser det ut som! Både Nobbe Viking och Da Flower var med, kul!

En liten mc-tur hanns med i solskenet också innan Kung Bore började trilskas igen…. De var förbi hos Bonka Mc i Surahammar som i skrivande stund grejar på med sin nya lokal! Om ni minns så blev de ju av med ALLT i en bedrövlig brand förra året…..men Bonka-gubbsen är på G igen! Fan va kul!
Mr P rullade in på Southfork förra veckan….60+ och coolaste morfarn i världen!
…en solig men kall tur var vad som väntade!

Alltså dagarna går ju som vanligt. Men när ska allt bli som vanligt igen??? Ni vet så man får åka på mc-träffar, kramas och ha så där hysteriskt roligt i goda vänners lag…. Eller är det här det nya vanliga?? Snälla, säg att det inte är så…..

Kir-frukost & Glad Påsk!

DannyBoy påminde om det där med Kir-frukost på sina sociala medier…..ja, jag antar att ALLA har koll på att är man ute på tur så får man dricka Kir till frukost, det är sen gammalt! Då vaknar man, oftast i ett militärtält, lagom torr i käften och med ett envist pannknack och man funderar om man gick & la sig samtidigt som tuppfan steg upp….man känner sig lite liten och eländig…..men just DÅ kommer en av kamraterna in med ett hoppsaskutt och en iskall flaska Kir och livet känns plättlätt igen!! Sen fortsätter morgonen/förmiddagen med sång och dans och skrattsalvor som hörs milsvida!

Ni förstår väl alla hur alldeles, alldeles underbar en Kirfrukost kan vara?!

För övrigt så står ju påsken precis utanför dörren och vi vill självklart önska er alla en riktigt härlig helg! Om ni ska ut och rulla på vägarna så TAKE CARE PLEASE!! Bli förresten inte förvånade om Farbror B flyger förbi på en kvast! 🙂