God Jul kamrater!

Förra helgen avnjöts ett delikat julbord på klubben! Om gubbsen hade anlitat någon catering för tillställningen?! Nej fy fan, de lagar maten själva & tro mig, de gör det betydligt godare än många krogar! De är bra på mycket de där gubbsen! & deras smaklökar är mycket väl utvecklade lär jag ju säga! & Galtholmen-barnen var med så klart! De var i centrum & tomten kom, precis som det ska vara, men vi tar det i ett eget inlägg!

Nu är det dags att säga så som följer:

1:a & 2:a advent har passerat…

….& man skulle ju kunna tro att gubbsen har fullt upp med att julfejja, ni vet snickra och sticka egengjorda julklappar, koka knäck och stärka julduken, & julgrisen ska ju styckas också…

…men nejdå, de tar sig tid för ett & annat julhäng i bikervärlden…så klart!

Lördag innan 1:a advent for de till Bonka Mc i Surahammar.

Junior skickade bilden ovan och skrev: ”Säkert enda bilden du får från Bonka.” Men nejdå, han skickade en till minsann….
…på en till synes övergiven skoter….?? Jag frågade om det var en viss figur från Västerfärnebo som hittat dit men det var det inte…..så det verkar finnas fler som tar skotern till hojträffen….

Lördag innan 2:a advent var det dags för den årliga luciafesten hos Tramps Mc. Dock oklart varför det heter luciafest, jag har då aldrig sett någon lucia där…

Men…..det är något som ser konstigt ut….
…ser de inte oförskämt städade ut?? Vad har hänt??

3:e & 4:e advent kvar…….får se vad som är på g då då?? Vi hörs!