I torsdags var det röd dag….

….strålande solsken och en alldeles perfekt dag att ta en hojtur med kamrater! Det var en blandad skara vänner som samlades och for på tur….till Svärdsjö minsann! (hur fan man nu hamnar där…?!)

Det bör nämnas att det var tre personer från Pannkakslandet med på turen, men efter sisådär 5 mil så tappade de bort sig…..SKAPLIGT! Mr P skrattade gott åt att stockholmarna kollrade bort sig så fort de kommit utanför tullarna, Onkel Eklind konstaterade då att de faktiskt inte är några stockholmare, det handlar ju för fan om EN LAPP, EN SPANJOR och EN TUMBA-INDIAN! Aha, det förklarar ju det hela, då kan det ju liksom inte vara lätt att hitta i Dalom….

Samling vid pumpen! Radarparet KaramEllen å Morfar på plats, SÅ KLART!
I väntan på att alla ska bli redo…
….att fräsa iväg!
Chippen, Hydet Mc hade kommit till Dalom redan på onsdagen och haft en kväll i goda vänners lag. Olläää tyckte det var lite kallt på onsdagskvällen så han blev kvar i pannkakslandet till på torsdag morgon. Stackarn, kan inte vara lätt att vara så fryssen…. 😉
Jag tyckte det såg ut som att Galtarna satt och glodde på ett gäng utbölingar (läs: stockholmare) men Farbror Brask kontrade snabbt med att deras glosögon berodde på att utbölingarna fått sin mat först!
Är det inte vackert så säg!
Det här är mysigt det, ett gäng kamrater på tur, en äcklig pizza någonstans i Sverige! Precis som det ska vara!

Jag ser det snöar…

…jag ser det snöar, det var väl roligt hurra! Nej inte ett jävla dugg faktiskt! Det är ju 12:e maj!! Vad är det för fel på Kung Bore egentligen? Har det slagit runt fullständigt för honom? VA VA VA???

Det räcker tydligen inte med den här Corona-skiten som gjort att typ ALLA sommarens kalas är inställda, nej nu ska det ramla ner snöflingor stora som dasslock från himlen också!

I helgen som var så fick vi ju i alla fall se en och annan solstråle och gubbsen gav sig genast ut på tur…..men kylan, den där jäkla kylan kan ju få vem som helst att förfrysa stora delar av kroppen…

Jämmer och elände….nu får det väl vända kan man tycka. Vi behöver alla svinga en bägare i goda vänners lag och tanka energi i stora, lufsiga bikers-kramar!

Sköna maj välkommen…

…fast jag tycker nog inte att maj har visat sig från sin bästa sida i år….men snart så vänder det nog!

På sista april var vi en liten skara som var på klubben, hade lite knytis och eldade upp brasan. Lugnt och stillsamt bara, eller ja, några tappra Galtar höll låda som vanligt under natten och de mådde väl som de förtjänade igår på första maj!

Nejdå KaramEllen, MästerMekanikern kommer inte äta upp dig, det är bara när han ser mat som han blir så där! =)
Brasan är tänd, skynda skynda!
Mr P gjorde sitt bästa för att rädda Herr Tall som hade det lite hett om barren!
Lugnt och fint som sagt!