Legenden Ola L-P….

…knep 2;a platsen på Hydet Hillclimb 2019! Man ska aldrig, aldrig räkna ut en L-P minsann!! =) Här är åket som gav honom placering 2:

Hoppas verkligen INTE det här var sista tävlingen i Botkyrkabacken! Man kan ju inte annat än älska det!

Botkyrkabacken!!
1: Bengan Othberg, Team Isacson. 2: Ola Rydén, Team Mandelmann. 3: Tommy Kristensen, Hooters Hillclimb Team
Efter tävlingen drog vi ut till Hydet för lite mys så klart!
Å Nobbe Viking var med!! We like! Framåt kvällen var det tyvärr dags att rulla hem till Dalom, men när vi kommer i augusti, då får ni vara glada om ni blir av med oss efter ett par dygn!! 😉

Hydet Hillclimb 2019….

….vill jag tipsa er om!

För 26:e året i rad arrangerar Hydet Mc Stockholm en hillclimbtävling. Normalt hålls tävlingen första helgen i augusti men då Hydet Mc fyller 50 år i år och håller jubileumet den helgen så flyttas således hillclimbtävlingen till kommande helg.

Om ni har möjligthet, åk och kolla!! Det kan vara så att det är sista gången Hydet Mc arrangerar detta då det pratas om att de kommer bli av med Botkyrkabacken, detta på grund av att kommunen ska bygga något där…

Det är ett gäng Galtar och lite annat folk som kommer åka härifrån klockan 09:00 på lördag och göra en dagstur ner och kolla på tävlingen, kanske åka ut till klubben och säga morsning korsning och sedan vända nosen mot Dalom igen. Samling vid Shell Avesta, 09:00!

Hoppas vi ses!

Jag viskar underbart….

…mellan hägg och syren….sjunger Lundell och jag är beredd att hålla med honom!! Man måste bara älskar den här tiden på året!

Härom morgonen var jag uppe med MiniMe vid 04-rycket, solen gick upp och fåglarna kvittrade i kör. Jäklar i min låda vad jag kände längtan efter att sova i militärtält, kanske när det kommer ett stilla sommarregn och man kan ligga och skratta sig fördärvad med galenpannekamraterna tills det torkar upp igen och man kan studsa vidare i natten med bikervänner från när och fjärran! Det är sååå mysigt att bo i militärtält! Jag menar, det tycker väl varenda människa, biker eller ej! Jaså inte det…?

Förrförra helgen firade Dented Chrome 5-årsjubileum och ett gäng Galtar for så klart dit och gratulerade! Förra helgen hade Tramps Mc Dala-Floda fest, det är för mig oklart om det var någon Galt där eller ej men jag har sett lite foton på nätet & jag kan säga att jag hade velat va där, det kryllade nämligen av mysprickar!

Hmm…jag har lite mer att skriva om men MiniMe är just nu minst sagt missnöjd, dyker in här igen ikväll eller imorrn! Tjing!

Sista april….

…spenderade vi på klubben så klart! & gubbsen bjöd på delikat mat SÅ KLART!! Alltså, om ni ej lyckats bli bjudna på någon av deras middagar så tycker jag att ni ska försöka snika in er på en sådan vid passande tillfälle! Ni kanske kan luska ut när en middag ska hållas å så kommer ni dit & liksom bara: ”ojdå, har ni finmiddag här, vi tänkte ju bara glida förbi på en kaffe…” Då blir ni säkert kvarbjudna på käk! Men berätta inte att jag tipsat er om att göra så, ok?!
Just på sista april var det Smuts & SLEMber Plåt som kockade!

Här kommer några foton från aftonen!


Otippat att just Farbror B stod först i kön till maten! =)
Vi hade så gemytligt så hälften vore nog! <3
Jag förstår att du behöver svepa en öl Farbror B! Efter dina tre portioner menar jag! 😉
Herr & Fru Fight! <3
Kocken behöver ju äta lite han med!
Spaning på utkikstrappan!
Om man går igenom den här dörren så kan man komma ut på andra sidan! Djupt va?!
Eller så kan man vara på andra sidan & gå igenom bak & fram!
Lite häng efter middagen!
Goodbye farewell…..tack som fan & ha en fin kväll sa jag & stack hem med minime & Chili the Liondog!