Corona

När det skrivs om Corona på den här sidan så borde det ju vara självklart att det är öl vi snackar om…..men i dessa tider så är det något helt annat som ni alla förstår….. Ett virus sprids med ljudets hastighet och världen är helt upp och ner…. Personligen så tycker jag att det här känns rätt så otäckt…..en del säger: ”äh, det är bara en vanlig gammal flunsa, inget att härja över….” Hmm…är det verkligen så det är? Världen verkar stängas ner del för del och hela städer har utegångsförbud….. Mig veterligen så brukar man inte göra så när en ”vanlig gammal flunsa” härjar….

I bikervärlden ställs diverse arrangemang in också, till exempel meddelades det i förra veckan att SuperRally på Öland är inställt. Corona gör sig påmind i alla delar av samhället…

Vi måste försöka ha lite trevligt med våra vänner trots det som pågår. Det funkar om vi alla använder sunt förnuft, det vill säga: stanna hemma om du känner dig det minsta krasslig, tvätta klövarna ofta och noga och håll lite avstånd.

I lördags hade i alla fall vi trevligt! En lugn och fin kväll hos Mr & Mrs P, sedan stormade det in några från Immortals Mc och Underground Mc som behövde fukta sina torra strupar. Det var en kort visit, men ack så trevlig!

Var rädda om er och var rädda om varandra!

Moonbike Show…

…gick ju av stapeln förra helgen! Då samlas många bikers för att kolla in årets utställningshojar! Här kommer några foton…

Dom där stollarna ni vet, typ Galtarnas brothers from some other mothers!
Sofia Hogs var på plats! & Uffe är barnkär som få!
Pekka, Sofia Hogs, hade köpt någon frän tavla!
Matte, Hydet Mc var på tur till Dalom…
…med Ollääää! Kvällen fortsatte så klart men efter detta fick morsan åka hemåt med trött lillkråka!

Moon-Håkan hade beställt middag av Galtholmen till alla utställare. Så vid 19-tiden rasade det in matgäster! & jag antar att gästerna blev nöjda med arrangemanget, det brukar ju vara svårt att bli missnöjd när Galtgubbarna fixar!

Garagehäng….

…är ju nåt av det mysigaste som finns! En hederlig gammal garagefest helt enkelt, där man sitter bland motorcyklar, verktyg och allehanda garageinredning! & det var precis vad de hade i fredags….

Hur mysigt?!

….sedan gick de upp till Kulturgaraget och kollade in Papa Dee.
En bra fredag!

Papa Dee

Kommande lördag är det dags för Moonbike Show i Hyttan igen!! Klockan 10:00-18:00 pågår utställningen i Verket/Hyttan i Avesta. Vi ses väl där?!