Söndag 26 Februari 2017

5-kamp…

Jag tänkte lägga ut den här texten häromdagen men då fick vi ju ett sådant sorgligt besked så då kändes det inte det minsta aktuellt att lägga ut en nyhetstext. Men här kommer den, om Bank-Mats har en dator där han nu befinner sig så är jag säker på att han läser texten nedan med ett leende på läpparna.

I lördags var det så dags sammandrabbning i årets 5-kamp. Den här gången var det Strul Mcc som stod som arrangör. Galtholmarna steg på bussen här i byn innan de for vidare och hämtade upp Odendisorna och sedan Trampsarna. Fylltrattarna, förlåt, jag menade atleterna for sedan till Strul Mcc. Kan väl säga som så, att de fyllde på ordentligt med vätska på vägen dit så de var schnyyyygga redan vid tävlingsstarten…
Undertecknad, Roadcaptain och YammaJansson hade en del andra åtaganden så vi skulle komma efter i bil under eftermiddagen. Väl framme skrattade vi gott åt de där trattarna, hujedamig. Jag brukar ju så småningom hitta på eller bli tipsad om smeknamn på nyanlända Galtar och jag har funderat en del på vad proppen Inge skulle kunna få heta här på sidan. Men när jag kom till Strul så var det någon som sa det så självklara! Inge hade nämligen fått tävla på längdskidor och det gick väl så där, efter det fick han namnet IngeGlid! Moahahaha, hur kul är inte det?!?! Underbart!
Lite senare var det dags för middag, vi bjöds på en STARK men mycket delikat chili. Sedan skulle Farbror B överlämna vandringspriset, eller jag tror det var det han skulle göra, han stod i alla fall uppe på scenen och pladdrade i mikrofonen. En snubbe från Mashed Kidneys Mc tog över micken och Farbror B skulle gå ner från scenen…..och ni vet ju att man ibland tar ett litet luftsteg och det gjorde Farbror B vilket resulterade i att han ramlade rakt över mig som satt nedanför scenen och filmade, och sedan slog han i golvet. Hans kaptenshatt och hela skiten for all världens väg. När han sedan tittade upp så kom det blod från ett stort jack mitt på näsan. Några gubbs satte honom på en stol och jag trodde nog att han brutit både näsa och ben men han hade röta den där gamla gubben, inte ett ben var brutet! Det kan han nog tacka stänkarna för, hade han varit spik nykter hade det garanterat gått åt pipsvängen.
Det blev en tidig kväll för bussen gick hem klockan 23:00, vi bilburna stack hemåt strax efter 22:00. Det hade varit en lång dag för tävlingsdeltagarna! 🙂
Foton kommer så småningom!
Jag håller nämligen på att få krupp på att jag bara kan arbeta med nya sidan en timme nu och en timme då så jag har tagit lite semester här framöver för att kunna sitta typ 24/7 med sidan! Vi hörs!

Måndag 13 Februari 2017

Webmastern kör…

…& Mr P är konduktör! Så lät det i lördags! Vi stack nämligen ut på en liten roadtrip, det var Mr P, DGT, Spanska Riddaren, Käftis, MästerMeknikern och Inge, och så chauffören förstås, det vill säga jag.

Gubbsen tog några kalla och spelade Yatzy på Olles under eftermiddagen. Jag hämtade upp dem och så for vi mot metropolen Borlänge. Först ett pitstop hos Immortals Mc, där sammanstrålade vi även med Legenden från Sifferbo. Kvällen var ung men man kunde redan då se var detta skulle barka hän.

Bildtext: Just anlänt Säter och tredje pinkpausen….jävla pissruskor!!

Vi fortsatte sedan vidare till Resurrected Souls Mc, deras lokal ligger minst sagt mitt ute i ingenstans. På vägen dit pratade jag och Eza om vägvalet och jag sa till honom:
”Vadå, kan man åka rakt över i den där korsningen då?”
Varpå Mr P svarade:
”Ja det är ju en rak väg vi åker på.”
Jodåsåatt, en känguru utan vingar som äter en surströmming med äppelsylt blir snart en blå tusenfoting med gröna prickar. Ungefär så känns det som att det låter ibland när vi är ute på tur! 😉
Hur som helst så hoppade Käftis ur bussen utanför Resurrected Souls men han missbedömde snödjupet en aning varpå han ramlade huvudstupa framlänges i den djupa snön. Gissa om vi skrattade när han till sist lyckades resa sig upp. Vi hade det så klart trevligt där på barhänget, kvällen avslutades dock med att DGT ramlade baklänges från ett trappräcke….han klarade sig dock utan några större skador men det hade kunnat gå riktigt illa.
Vi anlände Galtholmen cirka klockan 02:00, alla var nöjda och glada (läs: fulla och trötta) efter en trevlig kväll i goda vänners lag!

Söndag 22 Januari 2017

Ni märker det…

….väl?! Ljuset mina vänner, ljuset börjar  åter besöka oss här i gamla Svedala! & vad säger det er? Jo att våren kommer att komma tillbaka så småningom! Yippikayyay!!
Förra helgen samlades vi vid pumpen (läs: Galtholmen), tyvärr drabbades vi av manfall då det var en och annan som fått en albatross i näsan. Hur som helst så kom vår egen busschaufför Johan för att hämta oss, han körde oss tryggt och säkert till Odendisa där vi blev bjudna på Elles chili!! Fyförfan vad gott det var! Tack Elle!!
Senare for vi vidare till Destination Unknown i Enköping där vi tog oss en liten stänkare innan vi drog till julgransplundringen hos Strul Mc! Där var det rajtantajtan i vanlig ordning. Det var trångt om saligheten men ack så härligt ändå!
Bland annat träffade vi på HELA Hydet Mc! Jajjemän! Vad sa ni nu då? Whoop Whoop! De hade haft årsmöte och tagit in ett par proppar som fullvärdiga OCH last but not least; firat Bobby som varit medlem i Hydet MC i 40 år!! Snacka om legend!!
Nåväl, granjäveln dansades ut, vi drack kylda drycker och åt kokta korvar med bröd innan bussen skulle gå hem 01:30. I vanlig ordning hamnade granjäveln på våran buss. Tidigare år har den ju fått åka i lastutrymmet men detta år stod den så fint inne i bussen. Under färden hem sov folk kors och tvärs.
Roadcaptain kom på att jag skulle ta med mig granen hem till A som inte hade kunnat vara med på själva festen och jag var ju inte sen att haka på. Sagt och gjort, när jag steg av bussen i Karlbo så släpade jag med mig granen, dess fot, kulor och belysning och hela helvetet. Tung var den också, granjäveln. Ni kan tro att A såg skojig ut när jag kom hem med granjäveln åt honom. Ska sanningen fram tyckte han att jag såg rätt kul ut jag med när jag kom dragandes på den. Så nu ligger granjäveln ute på gården, där får den väl ligga ett tag…
Det var allt för ikväll.
Vi hörs snart! =)

Söndag 8 Januari 2017

2017…

…nytt år IGEN. Tiden går för fort, visst gör den det…?

Sedan vi hördes av senast har vi varit på Julfest hos Yrsel Mc, firat nyår och den här helgen har det varit folk från Explorer MC, Wörå här och vi har tillsammans med dem varit på Chugging Mc’s 10-årsjubileum. Såg på fejjan att Rosen inte kom nå vidare överens med Blåsen idag….moahahaha!!
Här är för övrigt en bild på presenten till Chugging Mc som Gumma och undertecknad smyckat så fint med snopp och kulor och lite annat krimskrams! Hehe….
Annars ligger vi väl i vinterdvala, eller inte Webmastern då, hon sliter sitt hår samtidigt som hon försöker lära sig det nya verktyget som används till den nya sidan. Det kan vara sant att det är svårt att lära en gammal hund att sitta. Men hon är ju ganska tjurig och inte den som ger upp förrän allt hår är avslitet och hon lyckats med sitt uppdrag, så det här blir nog bra det!
Framledes ska väl julen dansas ut tänker jag, och det brukar ju bli ett spektakel varje år. Men kul, ett kul spektakel alltså. Det laddar vi för nu…
Nu hinner jag inte skriva mer, måste kolla instruktionsfilmer på youtube gällande det där jävla WordPress….